Рецепт Ти-Cube

Рецепт Ти-Cube
Кількість порцій: 8 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування кубиків французького хліба в суміші з вершкового сиру, сиру Чеддер, лука, часнику, гірчиці і білків, запечених в духовці.

опис приготування:

Сирні кубики - відмінна хрустка закуска на всі випадки. Подавайте їх теплими відразу з духовки або дайте охолонути до кімнатної температури. Сирні кубики відмінно доповнюють салат Цезар.

  • французький хліб— 1 штука
  • палички вершкового масла— 1/2 штуки
  • часнику— 3 зубчики
  • цибулина— 1 штука
  • гірчиці— 1 1/2 чайних ложки
  • вершкового сиру— 240 грам
  • сиру Чеддер— 1 1/2 склянки
  • сіль і чорний перець— За смаком
  • білка— 2 штуки
ти-Cube - фото крок 1 1. У мисці збити яєчні білки. Французький хліб нарізати на скибочки, а потім на кубики розміром близько 1 см.

ти-Cube - фото крок 2 2. Розігріти вершкове масло в сковороді на середньому вогні. Обсмажувати подрібнений часник і нарізану цибулю приблизно 1 хвилину.

ти-Cube - фото крок 3 3. Перемішати з гірчицею і зменшити вогонь.

ти-Cube - фото крок 4 4. Нарізати на шматки вершковий сир і додати в сковороду, перемішати.

ти-Cube - фото крок 5 5. Перемішати з тертим сиром Чеддер.

ти-Cube - фото крок 6 6. Прибрати сковороду з вогню, посолити і поперчити. Додати збиті білки і перемішати.

ти-Cube - фото крок 7 7. Кинути в миску з сирною сумішшю кілька кубиків хліба і акуратно перемішати їх лопаткою, щоб вони рівномірно вкрилися сумішшю. Викласти кубики на деко, застелене пергаментом, і помістити в морозильну камеру на 20 хвилин.

ти-Cube - фото крок 8 8. Випікати сирні кубики в попередньо розігрітій до 190 градусів духовці близько 10 хвилин, поки вони не стануть золотистого кольору. Подавати на стіл відразу з духовки або дати охолонути.

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Торт «черепашка»

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...