Рецепт Тірамісу з сиром
тірамісу — знаменитий італійський десерт, який користується величезною популярністю в усьому світі. Замість маскарпоне я використовував ніжний вершковий сир, в іншому — це класичний рецепт десерту!
опис приготування:
практично класичний, але трохи змінений рецепт приготування "; Тірамісу" з сиром. Багато готують десерт у великих формах, щоб в результаті вийшов як би великий торт. Я вважаю за краще робити "; Тірамісу" частина, відразу ж розкладаючи його по невеликих вазочках. Не менш важливо охолодити десерт перед вживанням, досить 4-5 годин, але можна поставити його в холодильник на всю ніч, гірше точно не буде. хай щастить!
- сир вершковий— 500 грам
- Печиво "; Савоярді" — 1 штука(упаковка)
- яйця— 4 штуки
- Лікер "Бейліс"" — 40 мілілітрів
- цукор— 100 грам
- ванілін— За смаком
- кава чорний— За смаком(чашка завареного, міцної кави)
- какао— За смаком
Жовтки збиваємо з цукром і дрібкою ваніліну. Збиваємо до білого кольору.
Вершковий сир розминаємо ложкою.
Поступово в збиті жовтки додаємо розім'яту сир, не припиняючи збивати. Повинна вийде однорідна маса. Акуратно втручаємося в цю масу білки.
Готовий крем ставимо в холодильник.
Заваріть міцний чорний кави, остудіть його, влийте в нього лікер "; Baileys ";.
На дно порційних вазочок розкладаємо частина крему. Кожне печиво обмакиваем в каву з лікером і викладаємо поверх крему.
Зверху викладаємо крем, що залишився, рівномірно розподіливши його по всій вазі.
Посипаємо кожен десерт какао. Ставимо "; Тирамісу" в холодильник для просочення і застигання на 4-5 годин.
Смачного!
Подібні рецепти
Цукрові плюшки
Сьогодні хочу поділитися рецептом приготування тірамісу з сиром "; Маскарпоне ";. Цей повітряний тірамісу стане улюбленим десертом! Приступимо до його приготування! опис приготування: прекрасний десерт, який відомий у всьому світі! Тепер і у вас є можливість приготувати його в домашніх умовах....
Тірамісу з сирним сиром
Хочете подати до столу неймовірно ніжний, апетитний і нескладний десерт? Тоді візьміть на замітку рецепт приготування Тірамісу з сирним сиром. опис приготування: Якщо під рукою у вас не виявилося класичного сиру Маскарпоне, який використовується в цьому десерті, завжди можна знайти альтернатив...
Тірамісу класичний без яєць
Якщо вам належить зустрічати гостей і ви задумалися над тим, що подати на десерт, то придивіться до цього рецепту тірамісу класичного без яєць. Десерт виходить дуже ніжним і ароматним. опис приготування: Більшість сучасних господинь вважає за краще готувати десерти в домашніх умовах. Для них н...
Тірамісу класичний
Рецепт приготування класичного італійського десерту. кількість порцій: 10-14 цукор— 2 Ст. ложки яєчних жовтки— 4 штуки(наповнення) цукру— 100 грам(наповнення) вино Марсала— 120 мілілітрів(наповнення) сир маскапоне— 450 грам(наповнення) збитих вершків— 230 мілілітрів(наповнення) печиво savoiardi...
«тірамісу» простий
Цей десерт багато хто любить за ніжний і делікатний смак, неперевершений аромат і вишукану подачу. розповім, як приготувати «Тірамісу». Простий десерт не вимагає випічки, ніж він мені і полюбився. опис приготування: Для «Тірамісу» використовують печиво «Савоярді», його можна купити або зробити...