Рецепт Мус з кабачків

Рецепт Мус з кабачків
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Мус з кабачків — чудова і дуже красива закуска. Вона стане родзинкою вашого святкового застілля. А її смак гості, безсумнівно, гідно оцінять.

опис приготування:

Закуска "; Мус з кабачків" готується так:

1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в киплячій воді з приправами протягом 20 хвилин. Потім виберіть овочі з бульйону і дайте стекти рідини.

2. Відварені овочі подрібніть в блендері з ложкою сиру, декількома листочками базиліку, сіллю і перцем за смаком.

3. Потім повторіть перші два кроки з жовтими кабачками, другий цибулиною і залишилися сиром. Тут замість базиліка використовуйте щіпку приправи каррі.

4. Частину, що залишилася цибулину і невелику ріпу поріжте кружечками і обсмажте на оливковій олії на середньому вогні до м'якості з додаванням цукру.

5. У форму для мусу викладете шар цибулі з ріпою, потім масу з зеленого кабачка, а зверху масу з жовтого кабачка.

Подайте на стіл з грінками, сиром і свіжою зеленню. Смачного!


  • зелений кабачок— 200 грам
  • жовтий кабачок— 200 грам
  • Цибуля— 3 штуки
  • буряк— 1 штука
  • листочок базиліка— 5 штук
  • Коричневий цукор— 1 Ст. ложка
  • Оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • Сир— 2 Ст. ложки
  • каррі— За смаком
  • Приправи в бульйон— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
Закуска "; Мус з кабачків" готується так:

1. помийте, почистіть і поріжте зелений кабачок і одну цибулину кружечками і відваріть в киплячій воді з приправами протягом 20 хвилин. Потім виберіть овочі з бульйону і дайте стекти рідини.

2. Відварені овочі подрібніть в блендері з ложкою сиру, декількома листочками базиліку, сіллю і перцем за смаком.

3. Потім повторіть перші два кроки з жовтими кабачками, другий цибулиною і залишилися сиром. Тут замість базиліка використовуйте щіпку приправи каррі.

4. Частину, що залишилася цибулину і невелику ріпу поріжте кружечками і обсмажте на оливковій олії на середньому вогні до м'якості з додаванням цукру.

5. У форму для мусу викладете шар цибулі з ріпою, потім масу з зеленого кабачка, а зверху масу з жовтого кабачка.

Подайте на стіл з грінками, сиром і свіжою зеленню. Смачного!


Подібні рецепти

Мус для торта

Дієтичний рецепт кабачків

Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...

Мус з авокадо

Мус з авокадо

Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...

Мус з курки

Мус з курки

Пропоную на замітку дивно простий рецепт мусу з курки зі спеціями і вершками. Це відмінний варіант для легкої вечері або святкового закуски. опис приготування: Апетитний мус з курки в домашніх умовах можна зробити не тільки з вершками, але і зі збитим білком. Спеції використовуються найрізнома...

Мус з манго

Мус з манго

Приготуйте для великої компанії мус з манго! Для цієї мети нам знадобиться консервований манго, желатин, фруктовий сік, вершки, яєчні білки. Вийде чудовий повітряний рецепт жовтого кольору. опис приготування: Як приготувати мус з манго? 1. Викладіть консервовані шматочки манго в блендер. Додай...