Рецепт Мус з манго

Рецепт Мус з манго
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 12 г. 0 хв.
Приготуйте для великої компанії мус з манго! Для цієї мети нам знадобиться консервований манго, желатин, фруктовий сік, вершки, яєчні білки. Вийде чудовий повітряний рецепт жовтого кольору.

опис приготування:

Як приготувати мус з манго?

1. Викладіть консервовані шматочки манго в блендер. Додайте туди ж 1/2 склянки соку, в якому манго перебував. Збийте фрукт з соком блендером до однорідної маси.

2. Желатин всипте в невелику мисочку, залийте його водою. Він повинен розчинитися і набрякнути згідно з інструкціями на упаковці. дотримуйтесь їм.

3. Коли желатин буде готовий, замішайте його у фруктову суміш.

4. Яєчні білки збийте до білої піни.

5. Змішайте яєчну масу з фруктовою.

6. Викладіть мус з манго в креманки, оберніть їх харчовою плівкою. Харчова плівка необхідна для того, щоб убезпечити мус від запахів холодильника. Поставте креманки з мусом в холодильник (на нижню полицю) і залиште їх на ніч.

7. Перед подачею збийте вершки до густої білої піни. Прикрасьте вершками мус з манго і подавайте. Для прикраси підійде також листочки м'яти і часточки манго.

Смачного!


  • манго консервований, банку— 1 штука
  • Сік від манго— 1/2 склянки(в котором фрукт консервировался)
  • желатин— 3 Ст. ложки
  • яєчні білки— 4 штуки
  • вода— 1 Склянка
  • Збиті вершки— — За смаком(для прикраси)
Як приготувати мус з манго?

1. Викладіть консервовані шматочки манго в блендер. Додайте туди ж 1/2 склянки соку, в якому манго перебував. Збийте фрукт з соком блендером до однорідної маси.

2. Желатин всипте в невелику мисочку, залийте його водою. Він повинен розчинитися і набрякнути згідно з інструкціями на упаковці. дотримуйтесь їм.

3. Коли желатин буде готовий, замішайте його у фруктову суміш.

4. Яєчні білки збийте до білої піни.

5. Змішайте яєчну масу з фруктовою.

6. Викладіть мус з манго в креманки, оберніть їх харчовою плівкою. Харчова плівка необхідна для того, щоб убезпечити мус від запахів холодильника. Поставте креманки з мусом в холодильник (на нижню полицю) і залиште їх на ніч.

7. Перед подачею збийте вершки до густої білої піни. Прикрасьте вершками мус з манго і подавайте. Для прикраси підійде також листочки м'яти і часточки манго.

Смачного!


Подібні рецепти

Свинина з соусом барбекю і манго

Булочки з сиром «сюрприз»

Рецепт приготування свинини в соусі барбекю з манго. Смачне і ніжне м'ясо, яке підійде до будь-якого гарніру. опис приготування: Очистити манго і видалити кісточки. Покласти їх в каструлю, потім нарізати манго і відкласти в сторону. Покласти свинячі лопатки в каструлю і приправити чорним перце...

Теплий салат з манго і овочами

Теплий салат з манго і овочами

Теплий салат з манго і овочами — це палочка-виручалочка, коли треба приготувати щось дуже швидко і смачно. Рекомендую ознайомитися з оригінальною кулінарної технікою і поліпшити свої навички опис приготування: манго, креветки, баранина, соєвий соус — незвичайне поєднання продуктів, Чи не справ...

Мус для торта

Мус для торта

Мус - відмінний крем для торта, а також він може бути і самостійним десертом. У нього повітряна і ніжна текстура, завдяки чому випічка буде легкою. Спробуйте, як приготувати мус для торта. опис приготування: Мус можна приготувати з білого або чорного шоколаду, з фруктів і ягід або просто ваніл...

Мус з авокадо

Мус з авокадо

Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Мус з гіркого шоколаду з коньяком

Рецепт приготування мусу з гіркого шоколаду, какао, кави еспресо, коньяку, вершків і яєць. опис приготування: Шоколадний мус з ароматом коньяку - відмінний десерт в будь-який час року. гіркого шоколаду— 240 грам(від 62 до 70% какао) цукру— 3 Ст. ложки какао-порошку— 2 Ст. ложки розчинної кав...