Рецепт Свинина запечена з картоплею

Рецепт Свинина запечена з картоплею
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 0 хв.
раджу дізнатися, як приготувати свинину запечену з картоплею, — хоч часу займає багато, але на святковому столі явно буде користуватися попитом. Смачно і дуже ситно, та й цілком економно.

опис приготування:

Якщо зверніть увагу на список інгредієнтів, то побачите, що по суті цей рецепт приготування свинини запеченої з картоплею не зажадає від вас значних фінансових витрат, хіба що м'яса коштує докупити. Але з цим рецептом ви не пошкодуєте про свої витрати, обіцяю.

1. свинину, якщо необхідно, размораживаем, обмиваємо і нарізаємо порційними шматочками.

2. У блендері подрібнити і змішати всі інгредієнти для соусу, а саме — зелень, Зелена цибуля, часник, сіль і приправи за смаком. додаємо 2 ст. ложки рослинної олії, і змішуємо ще раз. Повинна вийти зелена паста з яскраво вираженим смаком і запахом.

3. Натираємо свинину отриманим соусом, і трохи залишимо настоятися.

4. Тим часом картопля і ріпчасту цибулю моєму, чистим, і ще раз моєму. Нарізаємо цибулю кільцями, а картопля, — часточками, соломкою, або кружечками, — як вам подобається.

5. Відправляємо в розігріту духовку м'ясо з соусом, і тримаємо його годину. якщо боїтеся, що м'ясо пересохне, — накрийте його фольгою для запікання.

6. Через годину перевірте м'ясо на готовність, і викладаєте навколо нього картоплю і кільця цибулі. Збризкують залишками масла, солі і пихатий. запікаєте ще 40 хвилин.

Готово! Така соковита свинина запечена з картоплею в домашніх умовах сподобається всім! І час, витрачений на підготовку того варто, — адже таке блюдо не вимагає нічого більше, хіба що пару видів салатів і швидких закусок, — і ваш святковий стіл можна вважати повноцінним! приємною готування!


  • Картопля— 500 грам
  • Свинина— 1 кілограм
  • зелень— 100 грам
  • Цибуля— 2 штуки
  • Цибуля зелена— 50 грам
  • часник— 3 зубчики
  • Масло рослинне— 5 Ст. ложок(3 ст. ложки — для картоплі,
    2 ст. ложки — для соуса.)
  • спеції— — За смаком
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
Якщо зверніть увагу на список інгредієнтів, то побачите, що по суті цей рецепт приготування свинини запеченої з картоплею не зажадає від вас значних фінансових витрат, хіба що м'яса коштує докупити. Але з цим рецептом ви не пошкодуєте про свої витрати, обіцяю.

1. свинину, якщо необхідно, размораживаем, обмиваємо і нарізаємо порційними шматочками.

2. У блендері подрібнити і змішати всі інгредієнти для соусу, а саме — зелень, Зелена цибуля, часник, сіль і приправи за смаком. додаємо 2 ст. ложки рослинної олії, і змішуємо ще раз. Повинна вийти зелена паста з яскраво вираженим смаком і запахом.

3. Натираємо свинину отриманим соусом, і трохи залишимо настоятися.

4. Тим часом картопля і ріпчасту цибулю моєму, чистим, і ще раз моєму. Нарізаємо цибулю кільцями, а картопля, — часточками, соломкою, або кружечками, — як вам подобається.

5. Відправляємо в розігріту духовку м'ясо з соусом, і тримаємо його годину. якщо боїтеся, що м'ясо пересохне, — накрийте його фольгою для запікання.

6. Через годину перевірте м'ясо на готовність, і викладаєте навколо нього картоплю і кільця цибулі. Збризкують залишками масла, солі і пихатий. запікаєте ще 40 хвилин.

Готово! Така соковита свинина запечена з картоплею в домашніх умовах сподобається всім! І час, витрачений на підготовку того варто, — адже таке блюдо не вимагає нічого більше, хіба що пару видів салатів і швидких закусок, — і ваш святковий стіл можна вважати повноцінним! приємною готування!


Подібні рецепти

Свинина з грибами, запечена в духовці

Свинина, запечена з картоплею

Ділюся вишуканим і дуже смачним рецептом приготування свинини з грибами, запеченої в духовці. Я використовую свинячі лопатки: вони більш ароматні. А вже який аромат дарують гриби - і говорити не буду! опис приготування: Свинина з грибами, запечена в духовці в домашніх умовах готується легко, х...

Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром

Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром

Сьогодні вперше готував таке блюдо і залишився дуже задоволений результатом. Схоже на "; М'ясо по-французьки ";, але готується зі свинячих мов. гриби, цибуля, томати і сир роблять блюдо дуже ситним і смачним. опис приготування: Справжнє кулінарне відкриття для мене — свинина, запечена з грибам...

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Свинина, запечена в мультиварці, з легким овочевим гарніром

Пісна свинина і свіжі овочі - однозначно прекрасний дует для обіду або вечері. Та й невелике сімейне торжество таке блюдо цілком може прикрасити. А особливого клопоту не буде потрібно! опис приготування: Приготоване без зайвих жирів при невисокій температурі запікання, блюдо зберігає всі віта...

Свинина, запечена з чорносливом

Свинина, запечена з чорносливом

Цікавий рецепт запечених свинячих відбивних з чорносливом під сирним соусом. Рецепт підійде і для святкового столу, і для щоденної трапези. Найкраще готувати цю страву порційно. опис приготування: Свинячі відбивні можна замінити на телячі або курячі, — ці види м'яса прекрасно поєднуються з чор...

Свинина, запечена з сиром

Свинина, запечена з сиром

Ділюся з вами дуже красивим і простим рецептом свинини, запеченої з сиром. Цю страву можна подати як на обід в колі сім'ї, так і на святковий стіл. ситно, смачно і швидко! рекомендую! опис приготування: Отже, розповідаю, як приготувати свинину, запечена з сиром. Назва нічого надзвичайного НЕ о...