Рецепт Морські гребінці з фенхелем і авокадо

Рецепт Морські гребінці з фенхелем і авокадо
Кількість порцій: 8 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування морських гребінців з імбиром, фенхелем, руколлою, авокадо і гранатовими зернами.

опис приготування:

У великій мисці збити разом гранатове патоку, оливкова олія, мелений імбир і фенхель, приправити сіллю і перцем.

У великій сковороді розігріти олію на середньому вогні. Приправити гребінці сіллю і перцем. Додати стільки гребінців, щоб вони помістилися в один шар на відстані 1 см один від одного, і смажити до золотистого кольору, від 2 до 3 хвилин. Додати решту гребінці і смажити від 1 1/2 до 2 хвилин.

збити соус. Додати фенхель, rukollu, листя петрушки і зелену цибулю. перемішати добре. Додати авокадо і перемішати ще раз. Додати приправи, якщо необхідно.

При подачі покласти салат в центр блюда і викласти гребінці на вершині. При бажанні прикрасити зернами граната.


  • гранатовой патоки— 2 Ст. ложки
  • меленого імбиру— 1/2 чайних ложки
  • молотого фенхеля— 1/2 чайних ложки
  • соль и молотый белый перец— — За смаком
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • гребінці— 16 штук
  • цибулина фенхелю— 1 штука
  • пучок рукколы— 1 штука
  • петрушки— 1 Склянка
  • зеленого лука— 2 Ст. ложки
  • авокадо— 1 штука(нарізаний кубиками )
У великій мисці збити разом гранатове патоку, оливкова олія, мелений імбир і фенхель, приправити сіллю і перцем.

У великій сковороді розігріти олію на середньому вогні. Приправити гребінці сіллю і перцем. Додати стільки гребінців, щоб вони помістилися в один шар на відстані 1 см один від одного, і смажити до золотистого кольору, від 2 до 3 хвилин. Додати решту гребінці і смажити від 1 1/2 до 2 хвилин.

збити соус. Додати фенхель, rukollu, листя петрушки і зелену цибулю. перемішати добре. Додати авокадо і перемішати ще раз. Додати приправи, якщо необхідно.

При подачі покласти салат в центр блюда і викласти гребінці на вершині. При бажанні прикрасити зернами граната.


Подібні рецепти

Морські гребінці «Оскар»

Креветки і морські гребінці з часником

Рецепт приготування морських гребінців. Дуже смачна страва з морепродуктів. Готуються швидко і легко. опис приготування: Нагрійте оливкову олію у великій сковороді на середньому вогні, щоб було дуже гарячим. Приправити морські гребінці сіллю, перцем і часниковим порошком. Готувати гребінці в г...

Морські гребінці з вершковою кукурудзою

Морські гребінці з вершковою кукурудзою

Рецепт приготування смажених морських гребінців з зернами кукурудзи, тушкований у вершках і вермуті з анчоусами, цибулею, часником і естрагоном. опис приготування: Це незвичайне блюдо з морепродуктами готується дуже просто і швидко. оливкового масла— 3 Ст. ложки файл ančousa, крупно нарізан...

Морські гребінці з соусом із шампанського

Морські гребінці з соусом із шампанського

Рецепт приготування смажених морських гребінців з цибулею, шампанським і петрушкою. опис приготування: У великій сковороді розтопити 1 столову ложку вершкового масла на повільному вогні. Додати цибулю-шалот і смажити до прозорості, близько 5 хвилин. Додати цибулю-порей і шампанське, приправити...

Морські гребінці з гарбузом

Морські гребінці з гарбузом

Це відмінна ідея обіду для тих, кому подобаються неординарні страви. Воно може бути подано до столу в якості закуски або як першу страву. А готується досить просто і швидко, як і все геніальне! опис приготування: Якщо ви любите страви з морепродуктів, ви обов'язково повинні приготувати гребінц...

Морські гребінці із зеленою спаржею і пармезаном

Морські гребінці із зеленою спаржею і пармезаном

Морські гребінці, звичайно, не самий поширений продукт на повсякденному кухні, але ж потрібно бути у всеозброєнні, якщо раптом буде надана можливість їх приготувати! Тому запам'ятовуйте рецепт. кількість порцій: 4 Морські гребінці— 16 штук зелена спаржа— 250 грам тертий сир Пармезан— 3 Ст. ложк...