Рецепт Свинина по-карибски з сальсою з авокадо і ананаса

Рецепт Свинина по-карибски з сальсою з авокадо і ананаса
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування свинячої вирізки зі спеціями і соусом з авокадо і ананаса.

опис приготування:

У маленькій мисці змішати світло-коричневий цукор, сіль, корицю, кмин, запашний перець і мелений перець.

нагріти духовку. Покласти свинину в сковороду, полити олією і рівномірно посипати спеціями. випікати від 15 до 20 хвилин. Обернути свинину вільно фольгою і дати постояти в сковороді від 5 до 10 хвилин до нарізки.

Тим часом приготувати сальсу. Злити ананасовий сік, дрібно нарізати ананас і змішати в мисці разом із зеленою цибулею і авокадо. Приправити сіллю і перцем.

Тонко нарізати приготовлену свинину і подавати з сальсою.


  • світло-коричневого цукру— 2 Ст. ложки
  • солі— 2 чайних ложки
  • меленої кориці— 1 Чайна ложка
  • меленого кмину— 1 Чайна ложка
  • меленого запашного перцю— 1/2 чайних ложки
  • меленого перцю— 1/2 чайних ложки
  • вирізки свинини— 2 штуки(по 360 г)
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • Для сальси:банка нарезанных ананасов— 1 штука
  • зелених цибулі— 2 штуки
  • авокадо— 1 штука(нарізати кубиками )
  • сіль і мелений перець— — За смаком
У маленькій мисці змішати світло-коричневий цукор, сіль, корицю, кмин, запашний перець і мелений перець.

нагріти духовку. Покласти свинину в сковороду, полити олією і рівномірно посипати спеціями. випікати від 15 до 20 хвилин. Обернути свинину вільно фольгою і дати постояти в сковороді від 5 до 10 хвилин до нарізки.

Тим часом приготувати сальсу. Злити ананасовий сік, дрібно нарізати ананас і змішати в мисці разом із зеленою цибулею і авокадо. Приправити сіллю і перцем.

Тонко нарізати приготовлену свинину і подавати з сальсою.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні в маринаді з сальсою

Печінкові котлети для дітей

Рецепт приготування свинячих відбивних в маринаді з соку лайма, меду, червоної цибулі, халапеньо, часнику і оливкового масла, обсмажених на грилі, з сальсою з ананасів, манго, помідора, лука і кінзи. опис приготування: Це незвичайне яскраве літнє блюдо безсумнівно вам сподобається. На гарнір д...

Мус з авокадо

Мус з авокадо

Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...

Так що з авокадо

Так що з авокадо

Рецепт приготування мексиканського страви тако з оригінальною начинкою з авокадо. опис приготування: Кукурудзяні коржі тако для мексиканців це те ж саме, що пшеничний хліб для нас! Не дивно, що вони знають десятки чудових способів зробити тако справжнім делікатесом. Перед вами один з найулюбле...

Тарталетки з лососем і авокадо

Тарталетки з лососем і авокадо

дуже вишукане, пікантне блюдо. Ніжний вершково-сирний соус так добре поєднується з лососем, що відірватися від тарталеток дуже складно. Гості змітають їх зі столу зараховані секунди. Спробуйте! опис приготування: Тарталетки з лососем на смак виходять оченьвкуснимі. Як на мене, в цьому рецепті ...

Морські гребінці з фенхелем і авокадо

Морські гребінці з фенхелем і авокадо

Рецепт приготування морських гребінців з імбиром, фенхелем, руколлою, авокадо і гранатовими зернами. опис приготування: У великій мисці збити разом гранатове патоку, оливкова олія, мелений імбир і фенхель, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді розігріти олію на середньому вогні. Прип...