Рецепт Свинина по-карибски з сальсою з авокадо і ананаса
Рецепт приготування свинячої вирізки зі спеціями і соусом з авокадо і ананаса.
опис приготування:
У маленькій мисці змішати світло-коричневий цукор, сіль, корицю, кмин, запашний перець і мелений перець.
нагріти духовку. Покласти свинину в сковороду, полити олією і рівномірно посипати спеціями. випікати від 15 до 20 хвилин. Обернути свинину вільно фольгою і дати постояти в сковороді від 5 до 10 хвилин до нарізки.
Тим часом приготувати сальсу. Злити ананасовий сік, дрібно нарізати ананас і змішати в мисці разом із зеленою цибулею і авокадо. Приправити сіллю і перцем.
Тонко нарізати приготовлену свинину і подавати з сальсою.
- світло-коричневого цукру— 2 Ст. ложки
- солі— 2 чайних ложки
- меленої кориці— 1 Чайна ложка
- меленого кмину— 1 Чайна ложка
- меленого запашного перцю— 1/2 чайних ложки
- меленого перцю— 1/2 чайних ложки
- вирізки свинини— 2 штуки(по 360 г)
- рослинної олії— 1 Ст. ложка
- Для сальси:банка нарезанных ананасов— 1 штука
- зелених цибулі— 2 штуки
- авокадо— 1 штука(нарізати кубиками )
- сіль і мелений перець— — За смаком
нагріти духовку. Покласти свинину в сковороду, полити олією і рівномірно посипати спеціями. випікати від 15 до 20 хвилин. Обернути свинину вільно фольгою і дати постояти в сковороді від 5 до 10 хвилин до нарізки.
Тим часом приготувати сальсу. Злити ананасовий сік, дрібно нарізати ананас і змішати в мисці разом із зеленою цибулею і авокадо. Приправити сіллю і перцем.
Тонко нарізати приготовлену свинину і подавати з сальсою.
Подібні рецепти
Печінкові котлети для дітей
Рецепт приготування свинячих відбивних в маринаді з соку лайма, меду, червоної цибулі, халапеньо, часнику і оливкового масла, обсмажених на грилі, з сальсою з ананасів, манго, помідора, лука і кінзи. опис приготування: Це незвичайне яскраве літнє блюдо безсумнівно вам сподобається. На гарнір д...
Мус з авокадо
Ніжно-зелений мус з авокадо з дуже приємним смаком послужить відмінною прикрасою святкового столу. Особливо якщо посипати десерт свіжими ягодами. опис приготування: Мус з авокадо готується так: попередньо замочені фісташки подрібніть з медом в однорідну масу і поставте в холодильник на кілька ...
Так що з авокадо
Рецепт приготування мексиканського страви тако з оригінальною начинкою з авокадо. опис приготування: Кукурудзяні коржі тако для мексиканців це те ж саме, що пшеничний хліб для нас! Не дивно, що вони знають десятки чудових способів зробити тако справжнім делікатесом. Перед вами один з найулюбле...
Тарталетки з лососем і авокадо
дуже вишукане, пікантне блюдо. Ніжний вершково-сирний соус так добре поєднується з лососем, що відірватися від тарталеток дуже складно. Гості змітають їх зі столу зараховані секунди. Спробуйте! опис приготування: Тарталетки з лососем на смак виходять оченьвкуснимі. Як на мене, в цьому рецепті ...
Морські гребінці з фенхелем і авокадо
Рецепт приготування морських гребінців з імбиром, фенхелем, руколлою, авокадо і гранатовими зернами. опис приготування: У великій мисці збити разом гранатове патоку, оливкова олія, мелений імбир і фенхель, приправити сіллю і перцем. У великій сковороді розігріти олію на середньому вогні. Прип...