Рецепт Тарт зі спаржею і лимоном

Рецепт Тарт зі спаржею і лимоном
Кількість порцій: 8-10 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування тарта з листкового тіста зі спаржею, сиром Грюйер, цедрою лимона і лимонним соком.

опис приготування:

Тарт зі спаржею має приємний лимонний аромат, а сир Грюйер робить його вершковим, і все це в поєднанні з хрусткою скоринкою. При бажанні ви можете додати в тарт гриби або соус Песто.

  • лист замороженого листкового тіста— 1 штука
  • сиру Грюйер— 150 грам
  • спаржі— 450 грам
  • лимон, Cedra— 1 штука
  • лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • сіль і перець— За смаком
Тарт зі спаржею і лимоном - фото крок 1 1. Розморозити листкове тісто. Попередньо розігріти духовку до 200 градусів. На посипаною борошном поверхні розкачати листкове тісто в прямокутник розміром 25х40 см. Обрізати нерівні краї. Помістити тісто на деко. гострим ножем, відступивши приблизно 2,5 см по краях, відзначити прямокутник. За допомогою вилки наколоти тісто із зазначених кордонів з інтервалом 2,5 см. Це потрібно для формування бортиків по краях тесту.

Тарт зі спаржею і лимоном - фото крок 2 2. Випікати в духовці на деку, застелене пергаментним папером, до золотистого кольору, близько 15 хвилин. Прибрати тісто з духовки і посипати тертим сиром Грюйер. Обрізати кінці у спаржі таким чином, щоб за розміром вона відповідала ширині прямокутника тесту.

Тарт зі спаржею і лимоном - фото крок 3 3. Викласти спаржу в один шар на тісто поверх тертого сиру. Змішати лимонний сік, лимонну цедру і оливкове масло разом у невеликій мисці. За допомогою кисті змастити спаржу отриманою сумішшю, посолити і поперчити.

Тарт зі спаржею і лимоном - фото крок 4 4. випікати тарт, поки спаржа не буде готова, від 20 до 25 хвилин.

Подібні рецепти

Тарт з ожиною та фісташками

Кисіль з кукурудзяного крохмалю

Рецепт приготування тарта з пшеничного борошна з тростинним цукром, кокосовою стружкою, свіжої ожиною та фісташками. опис приготування: Тарт - класичний французький пиріг з пісочного тіста з фруктовою начинкою. морської солі— 1/4 чайних ложки топленого вершкового масла— 6 Ст. ложок тростинно...

Тарт з кукурудзою і базиліком

Тарт з кукурудзою і базиліком

Рецепт приготування тарта з кукурудзяними зернами, свіжим базиліком і помідорами. опис приготування: Тарт з кукурудзою і базиліком - приємний і легкий варіант вечері для літа. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки(плюс 1/2 чайної ложки для корочки) яйця— 3 штуки молока навпіл з вершками—...

Тарт з горіховою начинкою

Тарт з горіховою начинкою

Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері

Тарт з помідорами чері — це дуже смачний і простий у приготуванні пиріг з підручних інгредієнтів на зразок помідорів і сиру. Прекрасна альтернатива піці. опис приготування: Тарт з помідорами чері і козячим сиром — це дуже барвистий пиріг як за своїм кольором, так і по своєму смаку. Рецепт цей ...

Тарт з джемом

Тарт з джемом

Рецепт приготування тарта з джемом і ванільним екстрактом. опис приготування: Структура тарта дозволяє взяти його з собою на пікнік і не боятися, що він розвалиться. розпушувача— 2 чайних ложки солі— 1/2 чайних ложки вершкового масла кімнатної температури— 9 Ст. ложок великих яйця— 2 штуки м...