Рецепт Свинина з овочами, тушкована в мультиварці

Рецепт Свинина з овочами, тушкована в мультиварці
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 1 г. 12 хв.
Дуже простий рецепт свинини з овочами, тушкованою в мультиварці, — для вас! Виходить соковите і ароматне доповнення до вашого гарніру, а вечерю відразу починає грати новими фарбами! Спробуйте!

опис приготування:

Така свинина з овочами, тушкована в мультиварці в домашніх умовах, виходить неймовірно соковитою! Навіть самий нудний гарнір здатна скрасити, ось спробуйте тільки! Овочі надають ошатний вигляд, а вже аромат який йде від бульйону… Словами складно описати, так що я, мабуть, просто розповім вам, як зробити свинину з овочами, тушковану в мультиварці. А ви спробуйте!

  • філе свинини— 1 кілограм
  • Цибуля— 4 штуки
  • помідор— 4 штуки
  • Перець болгарський— 1 штука
  • часник— 1 За смаком
  • спеції— 1 За смаком
Свинина з овочами, тушкована в мультиварці - фото крок 1 1. Цибулю і часник подрібнити і в режимі "; Жарка" на рослинному маслі обсмажити 5-10 хвилин, поки не зарум'яняться.

Свинина з овочами, тушкована в мультиварці - фото крок 2 2. Додамо м'ясо, солимо його і перчимо. смажимо ще 10 хвилин.

Свинина з овочами, тушкована в мультиварці - фото крок 3 3. тепер додамо 300 мл окропу або гарячого бульйону. Виставимо режим "; Гасіння" в годину.

Свинина з овочами, тушкована в мультиварці - фото крок 4 4. Коли м'ясо вже буде м'яким — додаємо всі інші овочі і спеції за смаком. тушкуємо ще 20 хвилин в тому ж режимі.

Свинина з овочами, тушкована в мультиварці - фото крок 5 5. Блюдо готово! Смачного!

Подібні рецепти

Свинина з маринованими огірками, тушкована в гірчичному соусі

Свинина, тушкована з овочами

Дуже апетитний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить ніжним і смачним. Відмінний варіант для обіду і вечері. раджу спробувати! опис приготування: Це дуже смачне і ситне блюдо, яке сподобається всій родині. Подавати його можна з різними гарнірами. Відмінно до нього підійде і овочевий сала...

Свинина тушкована

Свинина тушкована

Рецепт приготування свинини в китайському стилі. кількість порцій: 2 нежирної свинини— 500 грам стебла цибулі-порею— 3 штуки(тільки біла частина) корінь імбиру— 1 штука(5см, свіжий) цукру— 2 Ст. ложки меленої кориці— 1 Чайна ложка сухого червоного вина— 2 Ст. ложки соєвого соусу— 4 Ст. ложки кр...

Свинина, тушкована з сушеними грибами

Свинина, тушкована з сушеними грибами

У скарбничку апетитних і нескладних кулінарних рецептів пропоную Вам додати ще один класний варіант. Я навчу вас, як приготувати свинину тушковану з сушеними грибами. Неймовірно ароматний і смачний! опис приготування: В даному варіанті використовуються ребра, але ви можете приготувати таким чи...

Свинина тушкована в червоному вині

Свинина тушкована в червоному вині

Рецепт приготування свинини, тушкованою в червоному вині. м'ясо, приготоване у вині, виходить ніжним, соковитим і ароматним. опис приготування: Для приготування страви з даного рецептом використовують свинину, стиглі томати, часник і червоне сухе вино. З м'яса найкраще підійде свиняча вирізка....

Свинина, тушкована шматком

Свинина, тушкована шматком

Що може бути смачніше ароматного шматка тушкованою свинини? Це простий рецепт, який не один раз вам стане в нагоді в побуті. Виходить ніжне і соковите м'ясо на радість вам і вашим гостям! опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати свинину, тушковану шматком, то відповідь на це пит...