Рецепт Свинина в баварському

Рецепт Свинина в баварському
Кількість порцій: 6 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Південнонімецьку різдвяне блюдо. Дуже цікаве і несподіване поєднання пива, свинини і яблук. Дуже по різдвяно і надзвичайно смачно.

опис приготування:

свинину промити, просушити. Нанести на м'ясі проколи, в які вкласти по 1/3 зубчики чеснока.На верхній частині м'яса нанести поперечні надрізи.

Порізати мочені яблука дольками, очистивши від насіння і плівок. Намазати м'ясо крупною сіллю. Цибулину очистити і нарізати кільцями. Помістити м'ясо в ємність, розкласти на м'ясі кільця цибулі, лавровий лист і посипати горошинами запашного перцю і прожарений зернами гірчиці. У надрізи на м'ясі вкласти часточки яблука і все це залити пивом, так щоб м'ясо під ним приховувалося. Поставити під вантаж в холодне темне місце на 3 годину.

Вийняти м'ясо з маринаду і помістити в жарова рукав, яблука поправити в розрізах, спеції вийняти з маринаду і розсипати на м'ясо. Цибулеві кільця розкласти там же. Закупорити рукав з одного боку і обережно додати половину маринаду в пакет. Закупорити другу сторону рукава і помістити конструкцію на деко. Проколоти в рукаві кілька невеликих дірочок і запікати свинину в духовці при температурі 180 градусів , 2 годину. потім вийняти , розрізати рукав і потримати ще півгодини , при температурі 200 градусів. Подавати шматком на блюді , прикрасивши листами салату.

  • шийка свинини (слабожірная)  — 1.5  кілограма(Бажано дуже свіже м'ясо, не з заморозки.)
  • Пиво світле нефільтроване— 1.5 L
  • яблука мочені— 6 штук(зелені, кислі , середнього розміру)
  • Цибуля ріпчаста білий— 1 штука
  • сіль велика— 1 Ст. ложка
  • Лавровий лист— 3 штуки
  • часник— 8 зубчиків
  • Запашний перець— 1 Чайна ложка(10 горошин приблизно)
  • гірчичні зерна— 1 Ст. ложка(прожарити попередньо на сухій сковороді)
свинину промити, просушити. Нанести на м'ясі проколи, в які вкласти по 1/3 зубчики чеснока.На верхній частині м'яса нанести поперечні надрізи.

Порізати мочені яблука дольками, очистивши від насіння і плівок. Намазати м'ясо крупною сіллю. Цибулину очистити і нарізати кільцями. Помістити м'ясо в ємність, розкласти на м'ясі кільця цибулі, лавровий лист і посипати горошинами запашного перцю і прожарений зернами гірчиці. У надрізи на м'ясі вкласти часточки яблука і все це залити пивом, так щоб м'ясо під ним приховувалося. Поставити під вантаж в холодне темне місце на 3 годину.

Вийняти м'ясо з маринаду і помістити в жарова рукав, яблука поправити в розрізах, спеції вийняти з маринаду і розсипати на м'ясо. Цибулеві кільця розкласти там же. Закупорити рукав з одного боку і обережно додати половину маринаду в пакет. Закупорити другу сторону рукава і помістити конструкцію на деко. Проколоти в рукаві кілька невеликих дірочок і запікати свинину в духовці при температурі 180 градусів , 2 годину. потім вийняти , розрізати рукав і потримати ще півгодини , при температурі 200 градусів. Подавати шматком на блюді , прикрасивши листами салату.

Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Сібас з розмарином і лимоном

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...