Рецепт Свиняча печеня в червоному вині

Рецепт Свиняча печеня в червоному вині
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Соковите ароматне печеня приготоване в червоному вині.

кількість порцій: 2
  • свиняча вирізка— 1 штука
  • гірчичний— 1 штука
  • червоний мелений перець— 1 Чайна ложка
  • морква— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • лавровий лист— 2 штуки
  • стебло селери— 1 штука
  • червоне вино— 1 Склянка
Свиняча печеня в червоному вині - фото крок 1 складові:

Свиняча печеня в червоному вині - фото крок 2 Дрібно нарізати часник, почистити і покришити морква, цибуля, лаврове листя.

Свиняча печеня в червоному вині - фото крок 3 За допомогою ножа зробити глибокі отвори в м'ясної вирізки. Заповнити кожен отвір сумішшю часнику, селери, лаврове листя і морквини.

Свиняча печеня в червоному вині - фото крок 4 Помістити вирізку в термостійку форму для випічки. полити гірчицею, посипати рубаним часником, морквою і залишками селери.

Свиняча печеня в червоному вині - фото крок 5 залити 1 стакан червоного вина.

Свиняча печеня в червоному вині - фото крок 6 Нагріти духовку до 200 З. Закрити блюдо з вирізкою фольгою. випікати 30 хвилин.

Подібні рецепти

Свинина тушкована в червоному вині

Бананове парфе

Рецепт приготування свинини, тушкованою в червоному вині. м'ясо, приготоване у вині, виходить ніжним, соковитим і ароматним. опис приготування: Для приготування страви з даного рецептом використовують свинину, стиглі томати, часник і червоне сухе вино. З м'яса найкраще підійде свиняча вирізка....

Свинячі ребра в вині

Свинячі ребра в вині

Пропоную простий рецепт приготування реберець. Для маринаду використовуємо сухе червоне вино, часник і пряні трави. У такому маринаді реберця виходять м'якими, соковитими і ароматними. опис приготування: Для цієї страви вибирайте реберця з хорошою прошарком м'яса. Вино беріть сухе. Духовку я р...

Свиняча вирізка по-азійському

Свиняча вирізка по-азійському

Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...

Свиняча вирізка по-прованськи

Свиняча вирізка по-прованськи

Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...

Свиняча вирізка розсільна

Свиняча вирізка розсільна

Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...