Рецепт Свиняча печеня в червоному вині
Соковите ароматне печеня приготоване в червоному вині.
кількість порцій: 2
- свиняча вирізка— 1 штука
- гірчичний— 1 штука
- червоний мелений перець— 1 Чайна ложка
- морква— 1 штука
- часник— 2 зубчики
- лавровий лист— 2 штуки
- стебло селери— 1 штука
- червоне вино— 1 Склянка
Дрібно нарізати часник, почистити і покришити морква, цибуля, лаврове листя.
За допомогою ножа зробити глибокі отвори в м'ясної вирізки. Заповнити кожен отвір сумішшю часнику, селери, лаврове листя і морквини.
Помістити вирізку в термостійку форму для випічки. полити гірчицею, посипати рубаним часником, морквою і залишками селери.
залити 1 стакан червоного вина.
Нагріти духовку до 200 З. Закрити блюдо з вирізкою фольгою. випікати 30 хвилин.
Подібні рецепти
Бананове парфе
Рецепт приготування свинини, тушкованою в червоному вині. м'ясо, приготоване у вині, виходить ніжним, соковитим і ароматним. опис приготування: Для приготування страви з даного рецептом використовують свинину, стиглі томати, часник і червоне сухе вино. З м'яса найкраще підійде свиняча вирізка....
Свинячі ребра в вині
Пропоную простий рецепт приготування реберець. Для маринаду використовуємо сухе червоне вино, часник і пряні трави. У такому маринаді реберця виходять м'якими, соковитими і ароматними. опис приготування: Для цієї страви вибирайте реберця з хорошою прошарком м'яса. Вино беріть сухе. Духовку я р...
Свиняча вирізка по-азійському
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...