Рецепт Свинячі реберця з чорносливом
Свинячі реберця можна приготувати різними способами, але якщо ви любите солодке м'ясо, тоді я розповім вам, як зробити відмінні свинячі реберця з чорносливом, смачні і неймовірно ароматні.
опис приготування:
Цей простий рецепт свинячих реберець з чорносливом однаково підійде як для звичайної вечері, так і для святкового обіду, і скажу вам чесно, це блюдо просто не може не сподобається. Я взагалі дуже люблю поєднання м'яса і чорносливу, тому що чорнослив додає м'ясу неповторний аромат і присмак, воно стає дуже ніжне і просто тане в роті. І навіть не віриться, що рецепт приготування свинячих реберець з чорносливом настільки легкий і простий, а, беручи до уваги той факт, що інгредієнтів тут мінімальна кількість, ви без особливих зусиль з ним впораєтеся. повірте, ваші рідні будуть приємно здивовані таким чудовим блюдом, а їх тарілки спорожніють за лічені хвилини, а це і є найкращий доказ того, що вечеря вдався на славу.
- ребра свинячі— 1,5 кілограма
- Черноеслів— 500 грам
- Лавровий лист— 1-2 штук
- Масло рослинне— За смаком
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Викладаємо реберця в каструлю і заливаємо холодною водою, залишаємо на 2-3 хвилини. Тепер зливаємо воду і заливаємо чистою холодною водою, залишаємо на 30-50 хвилин.
Після закінчення часу необхідно злити воду і висушити реберця, потім солимо їх, посипаємо перцем і гарненько перемішуємо.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому реберця з усіх боків до легкого золотистого кольору.
Потім знову перекладаємо їх в каструлю і заливаємо водою так, щоб вона повністю накривала реберця. солимо, перчим, додаємо лавровий лист і тушкуємо на повільному вогні 60-80 хвилин періодично помішуючи.
Чорнослив добре промиваємо під холодною водою і вимочуємо. Викладаємо його в каструлю до реберцям за 30-40 хвилин до їх готовності, продовжуємо тушкувати все разом. Готову страву можна подавати з будь-яким гарніром на ваш розсуд. Смачного!
Подібні рецепти
Кавказький суп з баранини
Свинячі медальйони з чорносливом — це не дуже складний, але дуже цікавий спосіб приготування свинини. Рецепт французької традиційної кухні. опис приготування: Якщо хочете приготувати зі свинини щось складніше котлет або гуляшу, то рекомендую приготувати свинячі медальйони з чорносливом. Блюдо ...
Свинячі реберця, смажені на сковороді
Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...
Свинячі реберця смажені з цибулею
все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...
Свинячі реберця на грилі
Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...
Свинячі реберця барбекю
Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...