Рецепт Террін з лосося

Рецепт Террін з лосося
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята.

опис приготування:

Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потрібно утрамбувати в форму досить щільно, щоб закуска була щільною і потім добре нарізалася.

Подавайте террин холодним, їжте, полив лимонним соком. Смачного!

  • лосось копчений— 380 грам
  • сир вершковий— 400 грам
  • петрушка подрібнена— 1 Чайна ложка
  • лимон— 1 штука(для прикраси)
Террін з лосося - фото крок 1 Прямокутну форму застилає харчовою плівкою і укладаємо на дно і на боки форми тонкі пластинки лосося внахлест один на одного.

Террін з лосося - фото крок 2 Решти лосося подрібнюємо ножем, а потім викладаємо в блендер. Перемалываем в фарш.

Террін з лосося - фото крок 3 Потім до лосося додаємо вершковий сир і всипаємо подрібнену петрушку. Збиваємо все до однорідної маси.

Террін з лосося - фото крок 4 Сирну пасту потрібно викласти в форму з лососем і злегка утрамбувати. Загорніть кінчики лосося, якщо вони залишилися. Затягніть всі харчовою плівкою.

Террін з лосося - фото крок 5 витримайте террин 4-6 годин в холодильнику, а потім дістаньте з плівки.

Террін з лосося - фото крок 6 Нарізайте нашу прекрасну рибну закуску шматочками і подавайте до столу, прикрасивши дольками лимона.

Подібні рецепти

Террін з козячого сиру та копченої сьомги

Філе хека в клярі

чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом! кількість порцій: 3-4 лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці) козиний сир— 300 грам(кімнатної температури) Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони др...

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби

Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...

Террін з баклажанів

Террін з баклажанів

Террін з баклажан — оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Ваші гості будуть в захваті від одного виду, а потім і від смаку. готуйте, радуйте, дивуйте! опис приготування: Легка і оригінальна закуска з баклажанів з незвичайною назвою Террін. Барвисте і смачна...

Террін з качки

Террін з качки

ніжна качка — це завжди приємне прикраса столу. Приготуйте такий сюрприз на вечерю, і запевняю, жоден з членів сім'ї не зможе встояти від полонять аромату і апетитною качечки. опис приготування: Замість качки можна використовувати курку, а замість портвейну - коньяк. Смачного! Utinoe файл— 2...

Тартар з лосося

Тартар з лосося

Тартар з лосося — святкове блюдо, яке готується з свіжої риби. Ця страва здатне прикрасити будь-який святковий стіл або фуршет, а готувати його легко, просто і швидко! опис приготування: Рецепт тартара з лосося я роздобула в одному московському ресторані:) Тепер постійно готую його на вечірки ...