Рецепт Террін з лосося
Ви любите червону рибку? Якщо так, то вам напевно припаде до смаку цей рецепт, який підкаже, як приготувати террин з лосося. Це ідеальна ніжна і апетитна закуска для будь-якого свята.
опис приготування:
Для терріна я використовувала квадратну форму розміром 15/15 сантиметрів. Сирну масу потрібно утрамбувати в форму досить щільно, щоб закуска була щільною і потім добре нарізалася.
Подавайте террин холодним, їжте, полив лимонним соком. Смачного!
- лосось копчений— 380 грам
- сир вершковий— 400 грам
- петрушка подрібнена— 1 Чайна ложка
- лимон— 1 штука(для прикраси)
Решти лосося подрібнюємо ножем, а потім викладаємо в блендер. Перемалываем в фарш.
Потім до лосося додаємо вершковий сир і всипаємо подрібнену петрушку. Збиваємо все до однорідної маси.
Сирну пасту потрібно викласти в форму з лососем і злегка утрамбувати. Загорніть кінчики лосося, якщо вони залишилися. Затягніть всі харчовою плівкою.
витримайте террин 4-6 годин в холодильнику, а потім дістаньте з плівки.
Нарізайте нашу прекрасну рибну закуску шматочками і подавайте до столу, прикрасивши дольками лимона.
Подібні рецепти
Філе хека в клярі
чудовий, легкий в приготуванні аперитив. Насолоджуйтеся оригінальним поєднанням смаків і поділіться з друзями цим новозеландським рецептом! кількість порцій: 3-4 лосось— 200 грам(слабо солона в нарізці) козиний сир— 300 грам(кімнатної температури) Capicola і корнішони— 50-100 грам(корнішони др...
Террін з червоної риби
Террін з червоної риби — просте в приготуванні французьке блюдо, якого ви напевно ніколи не пробували. Не лякайтеся назви, террин з червоної риби готується не складніше яєчні опис приготування: Що таке террин? терор — це французька традиційна закуску, яку тамтешні кухарі вміють готувати чи не ...
Террін з баклажанів
Террін з баклажан — оригінальне і смачне блюдо, яке безсумнівно прикрасить ваш святковий стіл. Ваші гості будуть в захваті від одного виду, а потім і від смаку. готуйте, радуйте, дивуйте! опис приготування: Легка і оригінальна закуска з баклажанів з незвичайною назвою Террін. Барвисте і смачна...
Террін з качки
ніжна качка — це завжди приємне прикраса столу. Приготуйте такий сюрприз на вечерю, і запевняю, жоден з членів сім'ї не зможе встояти від полонять аромату і апетитною качечки. опис приготування: Замість качки можна використовувати курку, а замість портвейну - коньяк. Смачного! Utinoe файл— 2...
Тартар з лосося
Тартар з лосося — святкове блюдо, яке готується з свіжої риби. Ця страва здатне прикрасити будь-який святковий стіл або фуршет, а готувати його легко, просто і швидко! опис приготування: Рецепт тартара з лосося я роздобула в одному московському ресторані:) Тепер постійно готую його на вечірки ...