Рецепт Тайське блюдо з рисової локшини

Рецепт Тайське блюдо з рисової локшини
Кількість порцій: 3 Час приготування: 15 хв.
Рецепт приготування тайського страви з рисової локшини. Дуже смачне блюдо тайської кухні. Це варто спробувати.

опис приготування:

Наповніть велику миску гарячої води і помістіть в неї локшину на 10 хвилин.

У невеликій мисці змішайте рибний соус, сік лайма, цукор, устричний соус, 2 чайні ложки соусу чілі і курячий бульйон. Відкладіть в сторону.

Розігріти вок або велику сковороду на сильному вогні і додати рослинне масло. Коли масло буде гарячим, додати часник і готувати близько 10 секунд. Додати креветки і курку; готувати, постійно помішуючи, поки креветки стануть непрозорими, а курка повністю приготується 5 — 7 хвилин.

Перемістити все в вок в сторони і влити яйця в центрі. готувати, помішуючи, поки яйця не загустеют. Додати локшину в вок і влити соус. готувати, постійно помішуючи, поки локшина не стане м'якою. При необхідності додати трохи води. Додати 3 склянки бобових паростків і зелену цибулю. Зняти з вогню і прикрасити подрібненим арахісом.

Приправити спеціями або лимонним соком за смаком.

Подавати прикрашеним свіжої кінзою і залишилися бобовими паростками зклинами лайма по краю.


  • пачка сушеной плоской рисовой лапши— 1 штука
  • рибного соусу— 3 Ст. ложки
  • свіжого соку лайма— 1/4 склянки
  • білого цукру— 1 Ст. ложка
  • устричного соусу— 2 Ст. ложки
  • азиатского соуса чили— 11/2 Ст. ложки
  • курячого бульйону— 1/4 склянки
  • рослинної олії— 1/4 склянки
  • нарезанного чеснока— 1 Ст. ложка
  • унций средних креветокочищенных и разрезанных— 8 штук
  • унций филе куриное грудки без кожи — нарізати кубиками— 8 штук
  • яйця, збити— 2 штуки
  • бобовых ростков— 3 склянки
  • зеленого лука, нарізати— 6 штук
  • дробленого несоленого сухого жареного арахиса— 2 Ст. ложки
  • нарезанного свежего кориандра— 1/4 склянки
  • вапно, розрізати на 8 клинів— 1 штука
  • бобовых ростков— 2 склянки
Наповніть велику миску гарячої води і помістіть в неї локшину на 10 хвилин.

У невеликій мисці змішайте рибний соус, сік лайма, цукор, устричний соус, 2 чайні ложки соусу чілі і курячий бульйон. Відкладіть в сторону.

Розігріти вок або велику сковороду на сильному вогні і додати рослинне масло. Коли масло буде гарячим, додати часник і готувати близько 10 секунд. Додати креветки і курку; готувати, постійно помішуючи, поки креветки стануть непрозорими, а курка повністю приготується 5 — 7 хвилин.

Перемістити все в вок в сторони і влити яйця в центрі. готувати, помішуючи, поки яйця не загустеют. Додати локшину в вок і влити соус. готувати, постійно помішуючи, поки локшина не стане м'якою. При необхідності додати трохи води. Додати 3 склянки бобових паростків і зелену цибулю. Зняти з вогню і прикрасити подрібненим арахісом.

Приправити спеціями або лимонним соком за смаком.

Подавати прикрашеним свіжої кінзою і залишилися бобовими паростками зклинами лайма по краю.


Подібні рецепти

Тісто для домашньої локшини

Салат з хріном

З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...