Рецепт Тайське блюдо з рисової локшини
Рецепт приготування тайського страви з рисової локшини. Дуже смачне блюдо тайської кухні. Це варто спробувати.
опис приготування:
Наповніть велику миску гарячої води і помістіть в неї локшину на 10 хвилин.
У невеликій мисці змішайте рибний соус, сік лайма, цукор, устричний соус, 2 чайні ложки соусу чілі і курячий бульйон. Відкладіть в сторону.
Розігріти вок або велику сковороду на сильному вогні і додати рослинне масло. Коли масло буде гарячим, додати часник і готувати близько 10 секунд. Додати креветки і курку; готувати, постійно помішуючи, поки креветки стануть непрозорими, а курка повністю приготується 5 — 7 хвилин.
Перемістити все в вок в сторони і влити яйця в центрі. готувати, помішуючи, поки яйця не загустеют. Додати локшину в вок і влити соус. готувати, постійно помішуючи, поки локшина не стане м'якою. При необхідності додати трохи води. Додати 3 склянки бобових паростків і зелену цибулю. Зняти з вогню і прикрасити подрібненим арахісом.
Приправити спеціями або лимонним соком за смаком.
Подавати прикрашеним свіжої кінзою і залишилися бобовими паростками зклинами лайма по краю.
- пачка сушеной плоской рисовой лапши— 1 штука
- рибного соусу— 3 Ст. ложки
- свіжого соку лайма— 1/4 склянки
- білого цукру— 1 Ст. ложка
- устричного соусу— 2 Ст. ложки
- азиатского соуса чили— 11/2 Ст. ложки
- курячого бульйону— 1/4 склянки
- рослинної олії— 1/4 склянки
- нарезанного чеснока— 1 Ст. ложка
- унций средних креветок — очищенных и разрезанных— 8 штук
- унций филе куриное грудки без кожи — нарізати кубиками— 8 штук
- яйця, збити— 2 штуки
- бобовых ростков— 3 склянки
- зеленого лука, нарізати— 6 штук
- дробленого несоленого сухого жареного арахиса— 2 Ст. ложки
- нарезанного свежего кориандра— 1/4 склянки
- вапно, розрізати на 8 клинів— 1 штука
- бобовых ростков— 2 склянки
У невеликій мисці змішайте рибний соус, сік лайма, цукор, устричний соус, 2 чайні ложки соусу чілі і курячий бульйон. Відкладіть в сторону.
Розігріти вок або велику сковороду на сильному вогні і додати рослинне масло. Коли масло буде гарячим, додати часник і готувати близько 10 секунд. Додати креветки і курку; готувати, постійно помішуючи, поки креветки стануть непрозорими, а курка повністю приготується 5 — 7 хвилин.
Перемістити все в вок в сторони і влити яйця в центрі. готувати, помішуючи, поки яйця не загустеют. Додати локшину в вок і влити соус. готувати, постійно помішуючи, поки локшина не стане м'якою. При необхідності додати трохи води. Додати 3 склянки бобових паростків і зелену цибулю. Зняти з вогню і прикрасити подрібненим арахісом.
Приправити спеціями або лимонним соком за смаком.
Подавати прикрашеним свіжої кінзою і залишилися бобовими паростками зклинами лайма по краю.
Подібні рецепти
Салат з хріном
З локшини можна зробити як супи, так і другі гарячі страви. І найкраще вміти приготувати тісто для домашньої локшини самостійно, щоб воно завжди було під рукою. Це швидко і дешево. опис приготування: Вимішувати тісто руками потрібно досить довго, не менше десяти хвилин. Це дозволить борошні ві...
Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...