Рецепт Тірамісу з яблуками
Тірамісу з яблуками — одна з варіацій відомого у всьому світі десерту. У цьому рецепті я розповім, як приготувати тірамісу з яблуками будинку, щоб ви теж змогли оцінити його вишуканий смак!
опис приготування:
Для приготування тірамісу з яблуками дотримуйтесь наступних нескладних інструкцій, наведеними нижче. Надати ніжний аромат і підкреслити смак тірамісу з яблуками можна, додавши в просочення для печива щіпку меленої кориці.
- печиво савоярді— 400 грам
- Sиr маскарпоне— 400 грам
- яблука— 2 штуки
- цукор— 100 грам
- лікер— 50 мілілітрів
- вершки— 100-150 мілілітрів
- шоколад— 70 грам
- вода— 100 мілілітрів
2 Процедите вареные яблоки через сито, остудите и взбейте в пюре, добавляя остаток сахара и сыр маскарпоне, поки не утвориться однорідна маса. Оставшийся яблочный сироп смешайте с ликером.
3 Форму для тирамису застелите пергаментом, равномерно распределите по её дну небольшим слоем крем. далі, обмакивая печенье в ликерно-яблочный сироп, выложите его поверх крема. Таким чином, чередуя крем с печеньем, пропитанным сладким сиропом, выложите слои из оставшихся компонентов, при этом завершающий слой должен обязательно быть кремовым.
4 Форму с тирамису накройте пищевой пленкой, поместите десерт в холодильник на 2-3 годину, для того, чтобы он равномерно пропитался, настоялся и полностью раскрыл свой прекрасный вкус.
5 Готовый яблочный тирамису достаньте из холодильника, разделите на порции и украсьте на свой вкус. Для этого можно использовать темный, молочный или даже белый шоколад, какао, шоколадный топинг или любимый сироп.
Подібні рецепти
Nagut
Якщо хочете спробувати італійську кухню, необов'язково їхати в Італію. Можете зробити традиційний десерт без випічки по рецепту, як приготувати «Тірамісу» класичний італійський. опис приготування: Тірамісу - це легкий, повітряний і неймовірно смачний десерт. Його можна приготувати в будь-який ...
Тірамісу з перепелиними яйцями
Перед вами традиційний варіант "; Тірамісу" з перепелиними яйцями в домашніх умовах, повторити який абсолютно нескладно. Якщо ви любите цей класичний італійський десерт, рецепт для вас. опис приготування: Це дуже нескладний варіант, як приготувати "; Тірамісу" з перепелиними яйцями на основі с...
Тірамісу з revenem
У сезон ревеню я намагаюся не втратити час і приготувати що-небудь «отаке». наприклад, незвичайний тірамісу з ревенем. Далі розповім і покажу, як приготувати цей смачний освіжаючий десерт. опис приготування: Тірамісу з revenem — це смачний, легкий, освіжаючий десерт! Свіжість ревеню відмінно п...
Тірамісу класичний без яєць
Якщо вам належить зустрічати гостей і ви задумалися над тим, що подати на десерт, то придивіться до цього рецепту тірамісу класичного без яєць. Десерт виходить дуже ніжним і ароматним. опис приготування: Більшість сучасних господинь вважає за краще готувати десерти в домашніх умовах. Для них н...
Тірамісу класичний
Рецепт приготування класичного італійського десерту. кількість порцій: 10-14 цукор— 2 Ст. ложки яєчних жовтки— 4 штуки(наповнення) цукру— 100 грам(наповнення) вино Марсала— 120 мілілітрів(наповнення) сир маскапоне— 450 грам(наповнення) збитих вершків— 230 мілілітрів(наповнення) печиво savoiardi...