Рецепт Тірамісу з яблуками

Рецепт Тірамісу з яблуками
Кількість порцій: 5-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Тірамісу з яблуками — одна з варіацій відомого у всьому світі десерту. У цьому рецепті я розповім, як приготувати тірамісу з яблуками будинку, щоб ви теж змогли оцінити його вишуканий смак!

опис приготування:

Для приготування тірамісу з яблуками дотримуйтесь наступних нескладних інструкцій, наведеними нижче. Надати ніжний аромат і підкреслити смак тірамісу з яблуками можна, додавши в просочення для печива щіпку меленої кориці.


  • печиво савоярді— 400 грам
  • Sиr маскарпоне— 400 грам
  • яблука— 2 штуки
  • цукор— 100 грам
  • лікер— 50 мілілітрів
  • вершки— 100-150 мілілітрів
  • шоколад— 70 грам
  • вода— 100 мілілітрів
1 Підготуйте яблука. помийте їх, очистіть від хвостиків, кожуры и семенных коробочек, а затем нарежьте тонкими ломтиками. Сложите порезанные яблоки в сотейник и добавьте 1 столовую ложку сахара и воду (100 мл.). Поставте каструльку на плиту, доведіть до кипіння, после чего проварите еще минут 10 на маленькому вогні, пока фрукты станут более мягкими.

2 Процедите вареные яблоки через сито, остудите и взбейте в пюре, добавляя остаток сахара и сыр маскарпоне, поки не утвориться однорідна маса. Оставшийся яблочный сироп смешайте с ликером.

3 Форму для тирамису застелите пергаментом, равномерно распределите по её дну небольшим слоем крем. далі, обмакивая печенье в ликерно-яблочный сироп, выложите его поверх крема. Таким чином, чередуя крем с печеньем, пропитанным сладким сиропом, выложите слои из оставшихся компонентов, при этом завершающий слой должен обязательно быть кремовым.

4 Форму с тирамису накройте пищевой пленкой, поместите десерт в холодильник на 2-3 годину, для того, чтобы он равномерно пропитался, настоялся и полностью раскрыл свой прекрасный вкус.

5 Готовый яблочный тирамису достаньте из холодильника, разделите на порции и украсьте на свой вкус. Для этого можно использовать темный, молочный или даже белый шоколад, какао, шоколадный топинг или любимый сироп.

Подібні рецепти

«тірамісу» класичний італійський

Nagut

Якщо хочете спробувати італійську кухню, необов'язково їхати в Італію. Можете зробити традиційний десерт без випічки по рецепту, як приготувати «Тірамісу» класичний італійський. опис приготування: Тірамісу - це легкий, повітряний і неймовірно смачний десерт. Його можна приготувати в будь-який ...

Тірамісу з перепелиними яйцями

Тірамісу з перепелиними яйцями

Перед вами традиційний варіант "; Тірамісу" з перепелиними яйцями в домашніх умовах, повторити який абсолютно нескладно. Якщо ви любите цей класичний італійський десерт, рецепт для вас. опис приготування: Це дуже нескладний варіант, як приготувати "; Тірамісу" з перепелиними яйцями на основі с...

Тірамісу з revenem

Тірамісу з revenem

У сезон ревеню я намагаюся не втратити час і приготувати що-небудь «отаке». наприклад, незвичайний тірамісу з ревенем. Далі розповім і покажу, як приготувати цей смачний освіжаючий десерт. опис приготування: Тірамісу з revenem — це смачний, легкий, освіжаючий десерт! Свіжість ревеню відмінно п...

Тірамісу класичний без яєць

Тірамісу класичний без яєць

Якщо вам належить зустрічати гостей і ви задумалися над тим, що подати на десерт, то придивіться до цього рецепту тірамісу класичного без яєць. Десерт виходить дуже ніжним і ароматним. опис приготування: Більшість сучасних господинь вважає за краще готувати десерти в домашніх умовах. Для них н...

Тірамісу класичний

Тірамісу класичний

Рецепт приготування класичного італійського десерту. кількість порцій: 10-14 цукор— 2 Ст. ложки яєчних жовтки— 4 штуки(наповнення) цукру— 100 грам(наповнення) вино Марсала— 120 мілілітрів(наповнення) сир маскапоне— 450 грам(наповнення) збитих вершків— 230 мілілітрів(наповнення) печиво savoiardi...