Рецепт Терпкий « Пион » з яблуком

романтический и очень вкусный французский открытый пирог — тарт "Пион" з яблуком.
- борошно— 180-200 грам
- яблуко— 3 штуки
- цукор— 100 грам
- Вершкове масло— 100 грам
- яйце— 1 штука
- вершки— 1/3 склянки(жирні)
- розпушувач— 2 чайних ложки
- кориця мелена— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 щіпка

Подібні рецепти

Насипний пиріг з сиром і яблуками
Рецепт приготування тарта з листкового тіста з помідорами, сиром Чеддер, пекорино, пармезан, петрушкою, чебрецем і орегано. опис приготування: Тарт з сиром і помідорами - відмінна хрустка закуска. стиглих помідора— 2-3 штук лист замороженого листкового тіста— 1 штука топленого солоного масл...

Тісто з яблуком і карамеллю
Іноді хочеться якоїсь простої випічки. такий, щоб навіть тісто замішувати не треба було, але все одно вийшло б смачно. На цей випадок завжди є заморожена заготовка і пара яблук. приступимо! опис приготування: У цьому рецепті все легко, і йде мінімальний час на підготовку. Вам тільки потрібно з...

Морозиво з банана і молока
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...