Рецепт Терпкий « Пион » з яблуком

Рецепт Терпкий « Пион » з яблуком
Кількість порцій: 8 Час приготування: 50 хв.
романтический и очень вкусный французский открытый пирог — тарт "Пион" з яблуком.

  • борошно— 180-200 грам
  • яблуко— 3 штуки
  • цукор— 100 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • яйце— 1 штука
  • вершки— 1/3 склянки(жирні)
  • розпушувач— 2  чайних ложки
  • кориця мелена— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1 щіпка
Тарт

Подібні рецепти

Терпкий «три сиру» з помідорами

Швидкий солодкий пиріг до чаю

Рецепт приготування тарта з листкового тіста з помідорами, сиром Чеддер, пекорино, пармезан, петрушкою, чебрецем і орегано. опис приготування: Тарт з сиром і помідорами - відмінна хрустка закуска. стиглих помідора— 2-3 штук лист замороженого листкового тіста— 1 штука топленого солоного масл...

Тісто з яблуком і карамеллю

Тісто з яблуком і карамеллю

Іноді хочеться якоїсь простої випічки. такий, щоб навіть тісто замішувати не треба було, але все одно вийшло б смачно. На цей випадок завжди є заморожена заготовка і пара яблук. приступимо! опис приготування: У цьому рецепті все легко, і йде мінімальний час на підготовку. Вам тільки потрібно з...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...