Рецепт Тарілочки тако з яловичиною

Рецепт Тарілочки тако з яловичиною
Кількість порцій: 6-6 Час приготування: 55 хв.
Тарілочки тако з яловичиною — це дуже смачна і ситна закуска, популярна в мексиканській традиційної кухні. Втім, не потрібно бути мексиканцем, щоб смачно готувати цю закуску.

опис приготування:

Тарілочки тако з яловичиною — це просто ідеальна закуска. На будь-якому столі вона виглядає дуже святково і барвисто, за смаком — дуже незвичайна і оригінальна, в приготуванні — досить-таки проста і не клопітна. якщо заінтригував — дивіться рецепт і готуйте!

  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • Яловичина для смаження— 200 грам
  • Цибуля зелена— 20 грам
  • Перець чилі мелений— 1/2 чайних ложки
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • шпинат— 30 грам
  • Рослинна олія— 40 мілілітрів
  • селера стеблової— 30 грам
  • Квасоля червона у власному соку— 300 грам
  • зіра— 1/2 чайних ложки
  • томатне пюре— 250 грам
  • Коржі для тако— 6 штук
Тарілочки тако з яловичиною - фото крок 1 Насамперед обсмажити в рослинній олії дрібно нарізану цибулю до прозорості.

Тарілочки тако з яловичиною - фото крок 2 Яловичину нарізаємо дрібними кубиками (стороною приблизно 1 см) і додаємо до цибулі.

Тарілочки тако з яловичиною - фото крок 3 Смажимо на середньому вогні протягом 10-15 хвилин.

Тарілочки тако з яловичиною - фото крок 4 Потім додаємо в сковороду дрібно нарізану селеру і зелений лук.

Тарілочки тако з яловичиною - фото крок 5 Коли м'ясо стане м'яким, додаємо в сковороду консервовану квасолю.

Тарілочки тако з яловичиною - фото крок 6 нарешті, додаємо в сковороду томатне пюре, чилі, сіль, розтерту в ступці зіру. перемішуємо, доводимо цю суміш до кипіння, після чого знімаємо з вогню.

Тарілочки тако з яловичиною - фото крок 7 Тепер займемося красою. Візьмемо широку тарілку, укро її килимом зі шпинату, на шпинат викладемо наші тарілочки тако (тарілочки продаються в супермаркетах).

Тарілочки тако з яловичиною - фото крок 8 Наповнюємо тарілочки гарячої начинкою — і, власне, блюдо готово. При бажанні можна зверху посипати тертим сиром. Подавати можна як гарячим, так і холодним (особисто мені більше подобається в гарячому вигляді). Смачного!

Подібні рецепти

Тако з пекінською капустою

Тако з куркою

Тако це мексиканський аналог американського хот-дога або звичної нам шаурми — прісна тонка коржик Тортилла використовується для того, щоб звернути в неї начинку з м'яса або риби і овочів. кількість порцій: 6 прісні коржі Тортилли— 6 штук(купити готові або спекти самостійно) пекінська капуста— 0...

Тако з квасолею

Тако з квасолею

так — традиційне мексиканське блюдо. Воно складається з коржі тортильи з начинкою. Варіантів начинок безліч, я пропоную приготувати тако з пряною квасолею в хрусткою пшеничного коржі. Такий варіант ідеально підійде в якості ситного, але не важкого обіду або вечері. опис приготування: Нижче я р...

Тако з яловичим мовою

Тако з яловичим мовою

Рецепт приготування Тако з яловичим мовою. Дуже смачно. Спробуйте - не пошкодуєте. опис приготування: Покласти яловичий язик в каструлю і залити водою. Додати цибулю скибочками, часник і лавровий лист. приправити сіллю. Накрити кришкою і варити на слабкому вогні ніч або 8 годин. Дістати мову і...

Тажин марокканський з яловичиною

Тажин марокканський з яловичиною

DAJIN — це марокканська посуд і, відповідно, спосіб приготування їжі. Їжа в ньому виходить дуже корисна і смачна! Давайте разом спробуємо приготувати тажин по-марокканські з яловичиною. опис приготування: Приготування треба почати з замочування нуту або гороху, а потім вже переходити до обсмаж...

Тайський салат з яловичиною

Тайський салат з яловичиною

Рецепт приготування азіатського салату з яловичини, м'яти і огірків. Швидко і зі смаком! опис приготування: Розігріти гриль до високої температури. Висипати чорний перець у велику тарілку. Обваляти стейк в перці з усіх боків. Підсмажувати м'ясо від 3 до 5 хвилин з кожного боку. Відкласти стейк...