Рецепт Морський окунь відвареної

Рецепт Морський окунь відвареної
Кількість порцій: 1 Час приготування: 30 хв.
Якщо ви хочете схуднути і скинути пару зайвих кілограмів, то вам слід вживати страви, які готуються на пару або відварюються. Відмінним вибором буде нежирний морський окунь. Розповідаю ...

опис приготування:

Відварна риба дуже корисна. Вона вважається дієтичним продуктом. Тому, якщо ви дотримуєтеся правильного харчування і стежте за своєю фігурою, дізнайтеся, як приготувати морського окуня відвареного і насолоджуйтеся корисним і низькокалорійним вечерею.

  • риба— 2 штуки
  • гарбуз— 100 грам
  • Картопля— 2 штуки
Морський окунь відвареної - фото крок 1 Якщо ви використовуєте заморожену рибу, то дайте їй спочатку відтанути, почистіть її і випатрати. Натріть будь-якими улюбленими спеціями і сіллю, збризніть лимонним соком і покладіть в каструльку. Залийте водою і варіть до повної готовності двадцять хвилин.

Морський окунь відвареної - фото крок 2 Гарбуз очистіть і наріжте тонкою соломкою. Ви можете відварити овоч в каструлі (або ж використовувати для цього пароварку). Також доречно обсмажити трохи гарбуз на сковороді, використовуючи мінімальну кількість рослинного масла.

Морський окунь відвареної - фото крок 3 Картопля очистіть від шкірки і відваріть до готовності, попередньо розрізавши бульби на чотири частини. Можна варити картоплю в шкірці, тоді в ньому збережеться набагато більше вітамінів і корисних мікроелементів.

Морський окунь відвареної - фото крок 4 Викладіть скибочки відвареного окуня на підкладку з "; припущенной" гарбуза. Поруч викладіть картопляні дольки. Прикрасьте блюдо за бажанням (наприклад, ягодами брусниці).

Подібні рецепти

Морський окунь в лимонному соку

Смажений морський окунь з апельсиновим соусом

Простий рецепт приготування смачного страви з морського окуня. кількість порцій: 1 філе морського окуня— 170 грам олівоквого масло— 3 Ст. ложки цибуля— 1 штука вершкове масло— 3 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) мелений перець— 1 щіпка(за смаком) лимон— 1 штука Дрібно порізати цибулю. ...

Морський окунь на грилі

Морський окунь на грилі

Сьогодні ми будемо готувати дуже смачне блюдо, яке особливо високо оцінять любителі риби. Морський окунь на грилі — унікальний покроковий рецепт з фото, здатний привести у справжнє захоплення! опис приготування: Щоб приготувати морського окуня на грилі потрібно не дуже багато часу і сил. Для ц...

Морський мову з картоплею

Морський мову з картоплею

Морський мову з картоплею - відмінне друга страва, яке можна готувати з будь-якого приводу і без оного! Воно захопить Вас своїм смаком і прикрасить будь-який стіл! опис приготування: Приготуйте морський язик з картоплею за цим рецептом і Ви не пошкодуєте! Гарнір до цієї страви не потрібно, том...

Морський язик в фользі

Морський язик в фользі

Запікання в фользі або в пергаменті - відмінний спосіб смачно і корисно приготувати рибу, м'ясо, адже страва готується у власному соку. Розповім вам про рецепт, як приготувати морський язик в фользі. опис приготування: Разом з рибкою я запікаю ще й овочі, вони віддають свій аромат і смак. Післ...

Морський язик в клярі

Морський язик в клярі

Морська мова — неймовірно смачна риба, яка відмінно підходить для повсякденного приготування, але в той же час підійде і для святкового столу. головне — смачно приготувати! опис приготування: Вся наша родина дуже любить морепродукти і особливо рибу, ну а морський язик — це взагалі щось! Його с...