Рецепт Московська солянка
Рецепт приготування солянки з риби, маринованих грибів, солоних огірків, оливок, маслин і рибного бульйону.
опис приготування:
Щоб московська солянка вийшла більш наваристою, крім рибного філе використовуйте також голову і хвости. Рибу для солянки можна використовувати будь-яку.
приготування:
Рибу обробити на філе, нарізати на дрібні шматочки і припустити. Очистити огірки від шкірки і припустити з томатним пюре і вершковим маслом. подрібнити цибулю. Розігріти вершкове масло в каструлі, додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати борошно, рибний бульйон і огірковий розсіл. Ретельно перемішати і довести до кипіння. Додати подрібнені гриби, каперсами, оливки (без кісточок), лавровий лист і чорний перець горошком. Довести до кипіння. Додати шматки риби, огірки і тушкувати на слабкому вогні, поки риба не буде готова. Солянка повинна бути злегка червонуватого кольору. Викласти в порційні тарілки шматки риби, залити їх супом, додати в кожну тарілку скибочку лимона, подрібнену зелень петрушки або кропу і маслини. Можна подати солянку з рибними розтягаями.
- сьомги— 200 грам
- судака— 200 грам
- осетра— 200 грам
- оливок— 500 грам
- томатного пюре— 2 Ст. ложки
- маринованих грибів— 3-4 штук
- солоні огірки— 2-3 штук
- цибулина— 1 штука
- вершкового масла— 2 Ст. ложки
- борошна— 1 Ст. ложка
- лимона— 1/2 штуки
- оливки— 15-16 штук
- огіркового розсолу— 1 Склянка
- каперсів— 1 Ст. ложка
- чорний перець горошком— За смаком
- лавровий лист— За смаком
- сіль— За смаком
- пучок кропу або петрушки— 1 штука
- лимона— 4 скибочки
- рибного бульйону— 2 L
приготування:
Рибу обробити на філе, нарізати на дрібні шматочки і припустити. Очистити огірки від шкірки і припустити з томатним пюре і вершковим маслом. подрібнити цибулю. Розігріти вершкове масло в каструлі, додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати борошно, рибний бульйон і огірковий розсіл. Ретельно перемішати і довести до кипіння. Додати подрібнені гриби, каперсами, оливки (без кісточок), лавровий лист і чорний перець горошком. Довести до кипіння. Додати шматки риби, огірки і тушкувати на слабкому вогні, поки риба не буде готова. Солянка повинна бути злегка червонуватого кольору. Викласти в порційні тарілки шматки риби, залити їх супом, додати в кожну тарілку скибочку лимона, подрібнену зелень петрушки або кропу і маслини. Можна подати солянку з рибними розтягаями.
Подібні рецепти
Закуска з кабачка і моркви
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...