Рецепт Московська солянка

Рецепт Московська солянка
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування солянки з риби, маринованих грибів, солоних огірків, оливок, маслин і рибного бульйону.

опис приготування:

Щоб московська солянка вийшла більш наваристою, крім рибного філе використовуйте також голову і хвости. Рибу для солянки можна використовувати будь-яку.

приготування:

Рибу обробити на філе, нарізати на дрібні шматочки і припустити. Очистити огірки від шкірки і припустити з томатним пюре і вершковим маслом. подрібнити цибулю. Розігріти вершкове масло в каструлі, додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати борошно, рибний бульйон і огірковий розсіл. Ретельно перемішати і довести до кипіння. Додати подрібнені гриби, каперсами, оливки (без кісточок), лавровий лист і чорний перець горошком. Довести до кипіння. Додати шматки риби, огірки і тушкувати на слабкому вогні, поки риба не буде готова. Солянка повинна бути злегка червонуватого кольору. Викласти в порційні тарілки шматки риби, залити їх супом, додати в кожну тарілку скибочку лимона, подрібнену зелень петрушки або кропу і маслини. Можна подати солянку з рибними розтягаями.


  • сьомги— 200 грам
  • судака— 200 грам
  • осетра— 200 грам
  • оливок— 500 грам
  • томатного пюре— 2 Ст. ложки
  • маринованих грибів— 3-4 штук
  • солоні огірки— 2-3 штук
  • цибулина— 1 штука
  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • борошна— 1 Ст. ложка
  • лимона— 1/2 штуки
  • оливки— 15-16 штук
  • огіркового розсолу— 1 Склянка
  • каперсів— 1 Ст. ложка
  • чорний перець горошком— За смаком
  • лавровий лист— За смаком
  • сіль— За смаком
  • пучок кропу або петрушки— 1 штука
  • лимона— 4 скибочки
  • рибного бульйону— 2 L
Щоб московська солянка вийшла більш наваристою, крім рибного філе використовуйте також голову і хвости. Рибу для солянки можна використовувати будь-яку.

приготування:

Рибу обробити на філе, нарізати на дрібні шматочки і припустити. Очистити огірки від шкірки і припустити з томатним пюре і вершковим маслом. подрібнити цибулю. Розігріти вершкове масло в каструлі, додати цибулю і обсмажити до золотистого кольору. Додати борошно, рибний бульйон і огірковий розсіл. Ретельно перемішати і довести до кипіння. Додати подрібнені гриби, каперсами, оливки (без кісточок), лавровий лист і чорний перець горошком. Довести до кипіння. Додати шматки риби, огірки і тушкувати на слабкому вогні, поки риба не буде готова. Солянка повинна бути злегка червонуватого кольору. Викласти в порційні тарілки шматки риби, залити їх супом, додати в кожну тарілку скибочку лимона, подрібнену зелень петрушки або кропу і маслини. Можна подати солянку з рибними розтягаями.


Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Закуска з кабачка і моркви

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...