Рецепт Свинячі реберця з картоплею в казані
Перед вами приголомшливо апетитний і зовсім нескладний варіант, як приготувати свинячі реберця з картоплею в казані. Це чудове блюдо, ситне і смачне, на обід або вечерю для всієї родини.
опис приготування:
Страви в казані виходять дивно смачними, так що рекомендую готувати в ньому час від часу. Що може бути краще поєднання ніжного і соковитого м'яса з картоплею? А до них ще і підлива томатна з зеленню. Ця страва гідно вашої уваги! Крім того, ви завжди можете використовувати в рецепт улюблені овочі, а також спеції за смаком.
- свинячі ребра— 1 кілограм
- Картопля— 1 кілограм
- цибулина— 1-2 штук
- морква— 1-2 штук
- часник— 2-4 зубчиків
- Томатна паста— 3-4 Ст. ложок
- зелень— 0.5 пучка
- сіль— За смаком
- перець— За смаком
- Рослинна олія— За смаком(для смаження)
- вода— 2-3 склянок
2. ребра вимийте, обсушити і наріжте порційно, картопля - великими шматочками. Очистіть і подрібніть цибулю, часник, морква.
3. На сковороду налийте трохи олії і на сильному вогні обсмажте ребра з двох сторін до рум'яної скоринки.
4. Розігрійте казан з невеликою кількістю масла. Викладіть цибулю з морквою і часником, обсмажте 3-5 хвилин, помішуючи.
5. Перекладіть в казан обсмажені реберця.
6. Підсолити трохи за смаком. Зверху викладіть картоплю, його теж трохи присолити. Томатну пасту розведіть водою. Додайте щіпку перцю, солі і подрібнену зелень. Вилийте соус в казан.
7. Накрийте кришкою і залиште гаситися до готовності (хвилин 40).
8. Ось таке ситне і апетитне блюдо вийшло. Пригощайтеся!
Подібні рецепти
Свинячі реберця в томатному соусі з чорносливом
Свинячі реберця, тушковані в казані - це дуже смачно і поживно! Оцініть самі! опис приготування: виявляється, в процесі гасіння реберець кістка виділяє особливі ферменти, які роблять м'ясо ще більш соковитим і м'яким - ось чому свинячі реберця, приготовані в казані, є таким надзвичайно смачним...
Свинячі реберця з картоплею
Шукайте цікаві рецепти для обіду? А як вам рецепт приготування свинячих реберець з картоплею? Ніжні і апетитні ребра з овочами, запечені в духовці, — відмінний ситний варіант. опис приготування: Свинячі реберця з картоплею в домашніх умовах можна приготувати зі свіжими або замороженими овочами...
Свинячі реберця з картоплею в духовці
На обід або вечерю ми любимо готувати картоплю. Мені дуже подобається готувати його в духовці, виходить швидко, смачно і дуже апетитно. ось, як приготувати свинячі реберця з картоплею в духовці. опис приготування: Такий картопля буде прекрасним варіантом як для рядового вечері, так і для святк...
Свинячі реберця гриль
Чи збираєтеся на природу? рекомендую рецепт, як приготувати свинячі реберця гриль. Це відмінна альтернатива шашлику або доповнення до посиденьок. Такі реберця можна зробити і на електричному грилі. опис приготування: Правильно приготовані реберця повинні бути м'які і соковиті всередині, а зовн...
Свинячі реберця, смажені на сковороді
Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...