Рецепт Сирні пуфи з зеленою цибулею

Рецепт Сирні пуфи з зеленою цибулею
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування пуфів з сиру Чеддер і зеленої цибулі.

опис приготування:

ця невигадлива, але дуже смачна сирна закуска готується всього за півгодини, і може бути зроблена як заздалегідь, так і безпосередньо перед подачею. Сирні пуфи можна подавати замість звичайного дріжджового хліба. Ідеально поєднуються з індичкою. За цим рецептом у вас вийде 24 сирних пуфа.

  • вершкового масла— 2 Ст. ложки
  • солі— 1/4 чайних ложки
  • великих яйця— 2 штуки
  • гострого сиру Чеддер— 90 грам
Сирні пуфи з зеленою цибулею - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 190 градусів. вистелити 2 дека пергаментним папером. Вершкове масло розрізати на 4 шматочка. Подрібнити зелену цибулю, натерти сир. довести воду, вершкове масло і сіль до кипіння в каструлі середнього розміру. Зняти з вогню, перемішати з борошном. Нагріти на середньому вогні, поки суміш не стане злегка блискучою і не буде розпливатися в різні боки по поверхні каструлі, близько 3 хвилин.

Сирні пуфи з зеленою цибулею - фото крок 2 2. Викласти суміш у миску, додати яйця по одному за раз, збиваючи міксером після кожного додавання. В результаті у вас повинно вийти липке тісто. Змішати з сиром і зеленою цибулею.
Розділити тісто на 24 рівні частини, викласти пуфи на листи на відстані приблизно 2,5 см один від одного. На цьому етапі пуфи можна обернути в поліетиленову плівку або фольгу і зберігати в холодильнику до 2 днів або в морозильній камері до 2 тижнів.

Сирні пуфи з зеленою цибулею - фото крок 3 3. Випікати сирні пуфи до золотистого кольору близько 30 хвилин, якщо вони були кімнатної температури, і 35 хвилин, якщо вони попередньо були охолоджені або заморожені. Відразу ж подавати.

Подібні рецепти

Свинина, тушкована з зеленою цибулею

Салат з морквою і солоними огірками

Влітку на гаряче відмінно йдуть всілякі рагу з овочів з м'ясом. Це смачно і ситно. Я покажу вам, як приготувати свинину, тушковану з зеленою цибулею, в скороварке. Це просто і апетитно. опис приготування: Це не самий звичний спосіб приготування рагу, адже процес довгий. Але результат вартий оч...

Морські гребінці із зеленою спаржею і пармезаном

Морські гребінці із зеленою спаржею і пармезаном

Морські гребінці, звичайно, не самий поширений продукт на повсякденному кухні, але ж потрібно бути у всеозброєнні, якщо раптом буде надана можливість їх приготувати! Тому запам'ятовуйте рецепт. кількість порцій: 4 Морські гребінці— 16 штук зелена спаржа— 250 грам тертий сир Пармезан— 3 Ст. ложк...

Свинина, тушкована із зеленою квасолею

Свинина, тушкована із зеленою квасолею

Це простий рецепт гарячого страви для повсякденного обіду або вечері. подивіться, як приготувати свинину, тушковану із зеленою квасолею. Це м'ясо з гарніром також можна доповнити рисом або картоплею. опис приготування: Блюдо готується дуже просто, але зверніть увагу: я готую квасолю всього пар...

Сирники сирні

Сирники сирні

Простий рецепт приготування сирників на сирі. сирники — це дуже швидке в приготуванні, але дуже смачне і всіма улюблене блюдо з сиру, відмінно підходить для ситного сніданку. опис приготування: Сирні сирники обожнюю з дитинства. Дитинство давно закінчилося, проте любов до сирників — це на стол...

Сирні млинці з зеленню

Сирні млинці з зеленню

Якщо ви любите сир в будь-якому його вигляді, тоді обов'язково варто взяти на замітку рецепт приготування сирних млинчиків з зеленню. Вони просто чудові в якості сніданку або закуски на свято. опис приготування: Приготовані за цим рецептом, сирні млинці з зеленню в домашніх умовах можна подава...