Рецепт Свинина, фарширована грибами та сиром

Рецепт Свинина, фарширована грибами та сиром
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочу вам запропонувати дуже вишуканий, але при цьому і простий рецепт свинини, фаршированої грибами та сиром. виходить ароматне, ніжне і ситне блюдо, яке і гостям не соромно подати, і домашнім!

опис приготування:

Хочу сказати, що така свинина, фарширована грибами та сиром, — блюдо універсального призначення. По перше, її можна приготувати домочадцям, і видавати порційно до різноманітних гарнірів в холодному вигляді ( Проте смачно, повірте). А можна подати прямо з пилу-з жару на святковий стіл гостям. словом, вибір за вами, а я вам бажаю удачі!

  • свиняча вирізка— 300 грам
  • сир бринза— 30 грам
  • ковбаса— 30 грам
  • печериці— 100 грам
  • помідор— 1 штука
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Цибуля— 1 штука
  • спеції— За смаком
  • Масло оливкове— За смаком
Свинина, фарширована грибами та сиром - фото крок 1 1. Шматочок вирізки ріжемо уздовж, розкриваємо книжкою, відбиваємо і натираємо спеціями. Робимо в декількох місцях надрізи (щоб зручно було скріплювати).

Свинина, фарширована грибами та сиром - фото крок 2 2. викладаємо начинку — шматочки ковбаси, половина подрібнених грибів, і зверху — товсті шматочки бринзи. Загортаємо рулет і срепляем зубочистками.

Свинина, фарширована грибами та сиром - фото крок 3 3. З решти грибів і овочів зробимо салат, заправивши його оливковою олією або соєвим соусом. Посипаємо м'ясо зверху перед запіканням.

Свинина, фарширована грибами та сиром - фото крок 4 4. Запікаємо в духовці нашу свинину до рум'яної скоринки, і блюдо можна подавати!

Подібні рецепти

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина, фарширована грибами

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина з грибами під сиром

Свинина з грибами під сиром

Рецепт свинини з грибами і сиром — чудове блюдо для новорічного столу. святкова сервіровка, ніжне і соковите м'ясо, чудовий пряний аромат — блюдо відповідає всім критеріям якості. опис приготування: Одне з найулюбленіших святкових страв в нашій родині — це свинина з грибами і сиром. Блюдо дійс...

Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром

Свинина, запечена з грибами помідорами і сиром

Сьогодні вперше готував таке блюдо і залишився дуже задоволений результатом. Схоже на "; М'ясо по-французьки ";, але готується зі свинячих мов. гриби, цибуля, томати і сир роблять блюдо дуже ситним і смачним. опис приготування: Справжнє кулінарне відкриття для мене — свинина, запечена з грибам...

Свинина з грибами і солодким картоплею

Свинина з грибами і солодким картоплею

Рецепт приготування тушкованою свинини з часником, солодкою картоплею, цибулею, грибами Кремінь і зеленою цибулею. опис приготування: Приготування цієї страви забере у вас час, воно коштує витрачених зусиль. безкісткової свинини— 450 грам солі— 1/2 чайних ложки чорного перцю— 1/2 чайних ложк...