Рецепт Свинина по-київськи

Рецепт Свинина по-київськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Дуже цікавий спосіб приготування м'яса, про який, я впевнена, ви ще не чули. І сьогодні я розповім вам, як зробити неймовірно смачну свинину по-киевски дуже швидко і просто.

опис приготування:

Якщо душа просить чогось новенького і при цьому досить простого, то я допоможу вам зробити правильний вибір, і ось спеціально для вас відмінний рецепт приготування свинини по-київськи. У цієї страви дуже приємний домашній смак, який підкорить вас з перших хвилин, і, що так само важливо, тут мінімальна кількість інгредієнтів. А на приготування у вас піде не більше півгодини, тому такий простий рецепт свинини по-київськи відмінно підійде для тих, у кого немає багато часу на більш вишукані страви. Ви швиденько збираєте всі продукти воєдино і відправляєте в духовку, а далі справа техніки, зате в результаті ви отримуєте ніжне м'ясо під чудовим ароматним соусом. Повірте мені, навіть на святковому столі це блюдо буде добре виглядати і сподобається всім гостям без винятку, так чому б нам не скористатися цим простим і швидким рецептом.

1) Для початку нам необхідно приготувати поленту, згідно з інструкцією на упаковці. Але оскільки поленту не так-то й просто знайти, то ви можете замінити її кускус або панірувальними сухарями.

2) Коли полента охолоне, викладаємо її в глибоку миску, додаємо вершковий сир, яйця і спеції на ваш розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.

3) Свинину трохи відбиваємо і загортаємо в харчову плівку, ставимо в холодильник на кілька хвилин.

4) Деко змащуємо невеликою кількістю масла і викладаємо на нього свинину. Зверху викладаємо товстий шар приготованого соусу.

5) Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо 25-30 хвилин, поки на м'ясі чи не з'явиться рум'яна кірочка.

Готову свинину по-киевски подаємо зі свіжою зеленню і овочами, на гарнір можна приготувати відварну картоплю. Приємного всім апетиту!


  • Свинина nareznaya— 4 штуки(eskalop)
  • яйце— 2 штуки
  • Сир вершковий м'який з травами— 100 грам
  • Полента швидкого приготування— 100 грам(можно заменить кускусом или панировочными сухарями)
  • Масло рослинне— За смаком
  • трави сушені— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Якщо душа просить чогось новенького і при цьому досить простого, то я допоможу вам зробити правильний вибір, і ось спеціально для вас відмінний рецепт приготування свинини по-київськи. У цієї страви дуже приємний домашній смак, який підкорить вас з перших хвилин, і, що так само важливо, тут мінімальна кількість інгредієнтів. А на приготування у вас піде не більше півгодини, тому такий простий рецепт свинини по-київськи відмінно підійде для тих, у кого немає багато часу на більш вишукані страви. Ви швиденько збираєте всі продукти воєдино і відправляєте в духовку, а далі справа техніки, зате в результаті ви отримуєте ніжне м'ясо під чудовим ароматним соусом. Повірте мені, навіть на святковому столі це блюдо буде добре виглядати і сподобається всім гостям без винятку, так чому б нам не скористатися цим простим і швидким рецептом.

1) Для початку нам необхідно приготувати поленту, згідно з інструкцією на упаковці. Але оскільки поленту не так-то й просто знайти, то ви можете замінити її кускус або панірувальними сухарями.

2) Коли полента охолоне, викладаємо її в глибоку миску, додаємо вершковий сир, яйця і спеції на ваш розсуд. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти.

3) Свинину трохи відбиваємо і загортаємо в харчову плівку, ставимо в холодильник на кілька хвилин.

4) Деко змащуємо невеликою кількістю масла і викладаємо на нього свинину. Зверху викладаємо товстий шар приготованого соусу.

5) Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо 25-30 хвилин, поки на м'ясі чи не з'явиться рум'яна кірочка.

Готову свинину по-киевски подаємо зі свіжою зеленню і овочами, на гарнір можна приготувати відварну картоплю. Приємного всім апетиту!


Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Повітряні пончики на швидку руку (без дріжджів)

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...