Рецепт Свинина стир-фрай
Свинина стир-фрай — відмінне для сучасної людини гаряче блюдо. Готується дуже швидко і просто, з доступних інгредієнтів, але на виході виходить дуже гідне, повноцінне гаряче блюдо.
опис приготування:
Азіатська методика приготування їжі, яку американці назвали "; Стир Фрай ";, стає все більш популярною і в Росії, особливо — у великих містах, жителі яких не можуть собі дозволити витрачати велику кількість часу на приготування їжі. наприклад, описана в цьому рецепті свинина Стир-Фрай готується 20-25 хвилин, але цього достатньо, щоб приготувати смачне і ситне м'ясне блюдо. Можна говорити, що свинина Стир-Фрай — це блюдо на швидку руку, готувати його можна навіть з уже нарізаних заморожених овочів. словом, відмінне блюдо для тих, хто вічно поспішає, але їсти смачно теж хоче
Удачі в приготуванні!
- Свинина— 800 грам
- яєчні білки— 2 штуки
- крохмаль— 4 Ст. ложки
- сіль, перець— — За смаком
- Оливкова олія— 1 Ст. ложка
- морква— 2 штуки
- Перець зелений болгарський— 1/2 штуки
- Перець жовтий болгарський— 1/2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- Зелена цибуля— — За смаком
- Соєвий соус— 50 мілілітрів
- ананас— 100 грам(свіжий або консервований)
Свинину нарезаем кубиками размером примерно 2 з 2 см.
Кладем нарезанную свинину в белковую смесь, гарненько перемішуємо. відставляємо.
У сковороді розігріваємо оливкове масло, добавляем произвольно нарезанные овощи — морква, лук и перцы. Обсмажуємо на середньому вогні 5-6 хвилин до м'якості овочів.
Обжаренные овощи выкладываем со сковороды на тарелочку.
А в сковороду добавляем свинину в получившемся яичном кляре. смажимо близько 10 хвилин, пока мясо не покроется коричневой корочкой.
Возвращаем в сковороду овощи.
Додаємо соєвий соус, кусочки ананаса и мелко рубленный зеленый лук. Спеції за смаком. Перемішуємо і готуємо ще 2-3 хвилини на середньому вогні, після чого подаємо до столу.
Смачного!
Подібні рецепти
Свинина шматочками на сковороді
тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...
Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...
Свинина смажена з цибулею
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...
Свинина на грилі
Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...