Рецепт Свинина в вершках
Для любителів м'ясних страв пропоную відмінний рецепт приготування свинини в вершках з гірчичним соусом. пікантний, насичений смак м'яса в поєднанні з улюбленим гарніром — ідеальний варіант для вечері.
опис приготування:
Завдяки цим рецептом, кожен бажаючий дізнається, як зробити свинину в вершках з додаванням вина і гірчиці. Це досить простий рецепт, який сподобається і зайнятим господаркам, і любителям вишуканих страв.
- свинячі відбивні— 3 штуки
- Вершкове масло— 50 грам
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- часник— 2 зубчики
- вершки— 150 мілілітрів
- Біле вино— 50 мілілітрів
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
2. На сковороду налити трохи оливкового масла і додати вершкове. Таке поєднання дасть неймовірний аромат і смак як м'яса, так і соусу. Розігріти сковороду з маслом.
3. Викласти на сковороду м'ясо і обсмажити 3-4 хвилини до появи скоринки на сильному вогні. Завдяки такій швидкої обсмажуванні, свинина буде соковита і ніжна.
4. М'ясо на час зняти зі сковороди і відкласти в сторону. У сік, що залишився додати трохи білого вина. Очистити часник і пропустити через прес, відправити на сковороду. Довести до кипіння і додати гірчицю. Ідеальним варіантом буде поєднання звичайної гірчиці і в зернах.
5. Знову відправити на сковороду м'ясо. влити вершки, довести все до кипіння і на середньому вогні готувати свинину до м'якості.
6. При необхідності ще трохи посолити і поперчити. Можна додати сушені трави — розмарин, наприклад, щоб свинина в вершках в домашніх умовах була ще більш ароматною. Подавати блюдо з гарніром або овочами.
Подібні рецепти
Курка з грибами в вершках
Для всіх тих, хто любить, щоб м'ясо було ніжним і прямо танула в роті, розповім, як приготувати свинину, тушковану в вершках! Виходить святкове смачне і соковите блюдо, яке сподобається всім! опис приготування: Хочу вам запропонувати дуже приємний і простий рецепт свинини, тушкованої в вершках...
Свинина в вершках з кореневим селерою
Пісна свинина - відмінна можливість приготувати страву швидко і без особливого клопоту. А добавка кореневого селери і прянощів зробить смак страви багатшим і яскравішим. опис приготування: Корінь селери не тільки ароматний, malokalorien багатих kletchatkoy. Він ще і є самим справжнім джерелом...
Тефтелі з овочами в вершках.
Якщо потрібно приготувати швидко і смачно, найкращий помічник - м'ясний фарш. А разом з овочами виходить відмінний вечеря! опис приготування: Тефтелі найчастіше роблять в томатному соусі. Але і запечені у вершках, вони теж смачні. А якщо додати в форму для запікання заморожених овочів, то см...
Свинина швидко і смачно
тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...
Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...