Рецепт Свинина з абрикосом по-азійському

Рецепт Свинина з абрикосом по-азійському
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування свинячих відбивних з абрикосовим джемом, соусом теріякі, зеленою квасолею і макаронами.

опис приготування:

У середній мисці перемішати абрикосовий джем, соус теріякі, гірчицю і імбир. Відкласти в сторону.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем і смажити 2 хвилини з кожного боку. вилити 1 столову ложку суміші абрикоса над кожною відбивною і смажити під кришкою на слабкому вогні протягом 6 хвилин.

Тим часом у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати квасолю і варити 3 хвилини. Додати макарони і варити ще 2 хвилини.

Злити воду і викласти макарони з квасолею у велику миску. відкладіть 1 / 4 чашки абрикосової суміші. Частину, що залишилася суміш перемішати з макаронами. Прикрасити зеленою цибулею і кунжутом.

Подавати макарони зі свинячими відбивними і абрикосовим соусом зверху.


  • соусу теріякі— 3 Ст. ложки
  • гірчиці— 2 Ст. ложки
  • меленого імбиру— 1 Чайна ложка
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • солі— 1/8 чайних ложки
  • чорного перцю— 1/8 чайних ложки
  • зеленої квасолі— 220 грам
  • тонких макарон— 220 грам
  • зелених цибулі— 2 штуки
  • поджаренного кунжута— 1 Ст. ложка
У середній мисці перемішати абрикосовий джем, соус теріякі, гірчицю і імбир. Відкласти в сторону.

Нагріти олію у великій сковороді на середньому вогні. Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем і смажити 2 хвилини з кожного боку. вилити 1 столову ложку суміші абрикоса над кожною відбивною і смажити під кришкою на слабкому вогні протягом 6 хвилин.

Тим часом у великій каструлі довести злегка підсолену воду до кипіння. Додати квасолю і варити 3 хвилини. Додати макарони і варити ще 2 хвилини.

Злити воду і викласти макарони з квасолею у велику миску. відкладіть 1 / 4 чашки абрикосової суміші. Частину, що залишилася суміш перемішати з макаронами. Прикрасити зеленою цибулею і кунжутом.

Подавати макарони зі свинячими відбивними і абрикосовим соусом зверху.


Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Мармелад в домашніх умовах

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...