Рецепт Тірамісу з вершками і маскарпоне
Дивно ніжний і ароматний десерт, який зуміє підкорити ваших гостей. сьогодні розповім, як приготувати тірамісу з вершками і маскарпоне Рецепт легкий, однак результат зможе вразити всіх!
опис приготування:
Цей десерт є улюбленцем багатьох і не дарма, адже його дивно ніжний смак нікого не зможе залишити байдужим. Просочити савоярді міцною кавою з ромом. До речі, савоярді можна приготувати вдома, так буде в рази смачніше.
- яєчні жовтки— 3 штуки
- Sиr Маскарпоне— 350 грам
- Мелену каву— 50 грам
- цукор— 60 грам
- ром— 40 мілілітрів
- вершки 33% — 250 мілілітрів
- Цукрова пудра з ваніллю— 30 грам
- печиво савоярді— 200 грам
- Какао-порошок— 30 грам
2 Сир маскарпоне необхідно ретельно розім'яти виделкою і з'єднати з жовтками, ретельно перемішуючи до однорідної маси.
Жирні вершки збиваємо з цукровою пудрою і додаємо їх до сиру і жовтків. акуратно перемішуємо, щоб не порушити повітряну консистенцію.
3 У формочку викладаємо крем товщиною в 2 см. Зверху викладаємо печиво савоярді. Його попередньо необхідно просочити в холодній каві з ромом. Тірамісу відправляємо в холодильник і охолоджуємо протягом 4-5 годин до готовності. Перед подачею десерт необхідно посипати какао-порошком, подавати охолодженим. Смачного!
Подібні рецепти
Картопля по-англійськи
Сьогодні хочу поділитися рецептом приготування тірамісу з сиром "; Маскарпоне ";. Цей повітряний тірамісу стане улюбленим десертом! Приступимо до його приготування! опис приготування: прекрасний десерт, який відомий у всьому світі! Тепер і у вас є можливість приготувати його в домашніх умовах....
Тірамісу класичний без яєць
Якщо вам належить зустрічати гостей і ви задумалися над тим, що подати на десерт, то придивіться до цього рецепту тірамісу класичного без яєць. Десерт виходить дуже ніжним і ароматним. опис приготування: Більшість сучасних господинь вважає за краще готувати десерти в домашніх умовах. Для них н...
Тірамісу класичний
Рецепт приготування класичного італійського десерту. кількість порцій: 10-14 цукор— 2 Ст. ложки яєчних жовтки— 4 штуки(наповнення) цукру— 100 грам(наповнення) вино Марсала— 120 мілілітрів(наповнення) сир маскапоне— 450 грам(наповнення) збитих вершків— 230 мілілітрів(наповнення) печиво savoiardi...
«тірамісу» простий
Цей десерт багато хто любить за ніжний і делікатний смак, неперевершений аромат і вишукану подачу. розповім, як приготувати «Тірамісу». Простий десерт не вимагає випічки, ніж він мені і полюбився. опис приготування: Для «Тірамісу» використовують печиво «Савоярді», його можна купити або зробити...
Тірамісу з revenem
У сезон ревеню я намагаюся не втратити час і приготувати що-небудь «отаке». наприклад, незвичайний тірамісу з ревенем. Далі розповім і покажу, як приготувати цей смачний освіжаючий десерт. опис приготування: Тірамісу з revenem — це смачний, легкий, освіжаючий десерт! Свіжість ревеню відмінно п...