Рецепт Свинина з яблуками, цибулею і диким рисом
Рецепт приготування смаженої в яблучному соку свинини з шматочками яблук, цибулею і звареним в курячому бульйоні диким рисом з горіхами пекан.
опис приготування:
Соковита свинина з кисло-солодким присмаком яблук і незвичайним гарніром урізноманітнює ваш вечеря.
- оливкового масла— 3 Ст. ложки
- свинячий окіст— 1 штука
- сіль і перець— За смаком
- яблучного соку— 4 склянки
- м'ясного бульйону— 1 Склянка
- яблука— 3 штуки
- середніх цибулин— 3 штуки
- лавровий лист— 1 штука
- вершкового масла— 4 Ст. ложки(дикий рис)
2. Нагріти оливкова олія у великій каструлі на сильному вогні. Посипати свинину сіллю і перцем з усіх боків. Обсмажити в каструлі до коричневого кольору. Зменшити вогонь до слабкого.
3. Додати яблучний сік, шматочки яблук, нарізану цибулю і лавровий лист. Накрити кришкою і готувати на повільному вогні 3 годину. При бажанні замість цього ви можете запекти свинину в духовці при 150 градусах.
4. До кінця часу приготування свинини зробити гарнір. Розтопити вершкове масло в середній каструлі. Додати подрібнені горіхи пекан і обсмажити пару хвилин.
5. Додати дикий рис і курячий бульйон, довести до кипіння.
6. Зменшити вогонь до слабкого, накрити кришкою і варити, поки вся рідина не вбереться в рис.
7. Коли печеня з свинини буде готово, викласти свинину, яблука і цибулю на блюдо. Збільшити вогонь до високого, довести рідину до кипіння і готувати, поки вона не загусне, приблизно 5-7 хвилин. Полити свинину отриманим соусом і нарізати на скибочки.
8. Подавати з яблуками, цибулею і диким рисом. При бажанні ви можете посипати свинину свіжим чебрецем або розмарином.
Подібні рецепти
Свинина з рисом і овочами
Рецепт приготування свинячої вирізки з обсмаженими в маслі яблуками і цибулею-пореєм. опис приготування: нагріти духовку, змастити 1 столовою ложкою олії лист для випічки. викласти свинину, приправити сіллю і перцем. смажити від 12 до 14 хвилин. Викласти на блюдо, накрити алюмінієвою фольгою і...
Свинина з яблуками і медом
Свинина з яблуками і медом - поєднання незвичайне, коли почала готувати цю страву, не очікувала що вийде настільки смачно. Поєднання солодкого меду і кислих яблук надають чудовий смак свинині. опис приготування: Свинина з яблуками і медом - дуже смачна подача свинини, не хвилюйтесь, страва не ...
Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот
Рецепт приготування свинячих відбивних з яблуками, цибулею-шалот і білим вином. Вино в цьому рецепті ви можете замінити рівною кількістю яблучного сидру. опис приготування: розігріти духовку. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до ко...
Свинина з рисом і ананасом
Рецепт приготування смаженої свинини з шматочками ананаса, рисом, цибулею, соєвим соусом, медом, часником і зеленим горошком. опис приготування: Смаженої рис з ананасом можна також подавати до риби або курки. ананаса— 1/2 штуки свинячих відбивних— 6 штук вершкового масла— 1 Ст. ложка арахісо...
Свинина смажена з цибулею
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...