Рецепт Свинина з яблуками і цибулею

Рецепт Свинина з яблуками і цибулею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування свинячої вирізки з обсмаженими в маслі яблуками і цибулею-пореєм.

опис приготування:

нагріти духовку, змастити 1 столовою ложкою олії лист для випічки. викласти свинину, приправити сіллю і перцем. смажити від 12 до 14 хвилин. Викласти на блюдо, накрити алюмінієвою фольгою і дати постояти 10 хвилин.

Тим часом у великій неглибокої сковороді нагріти залишилася столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю-порей і насіння фенхелю, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 6 хвилин. Додати яблука і варити, помішуючи, поки вони не почнуть пом'якшуватися, від 3 до 4 хвилин. Зняти з вогню, перемішати з медом і оцтом, приправити сіллю і перцем.

Тонко нарізати свинину і подавати з яблуками і цибулею-пореєм.


  • вирізки свинини— 2 штуки(650-900 г)
  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • цибуля-пористий— 2 штуки
  • насіння фенхелю— 1/2 чайних ложки
  • меду— 1 Ст. ложка
  • винного оцту— 1 Чайна ложка
  • сіль і мелений перець— — За смаком
нагріти духовку, змастити 1 столовою ложкою олії лист для випічки. викласти свинину, приправити сіллю і перцем. смажити від 12 до 14 хвилин. Викласти на блюдо, накрити алюмінієвою фольгою і дати постояти 10 хвилин.

Тим часом у великій неглибокої сковороді нагріти залишилася столову ложку масла на середньому вогні. Додати цибулю-порей і насіння фенхелю, готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 6 хвилин. Додати яблука і варити, помішуючи, поки вони не почнуть пом'якшуватися, від 3 до 4 хвилин. Зняти з вогню, перемішати з медом і оцтом, приправити сіллю і перцем.

Тонко нарізати свинину і подавати з яблуками і цибулею-пореєм.


Подібні рецепти

Свинина з яблуками, цибулею і диким рисом

Бешбармак з качиного м`яса

Рецепт приготування смаженої в яблучному соку свинини з шматочками яблук, цибулею і звареним в курячому бульйоні диким рисом з горіхами пекан. опис приготування: Соковита свинина з кисло-солодким присмаком яблук і незвичайним гарніром урізноманітнює ваш вечеря. оливкового масла— 3 Ст. ложки ...

Свинина з яблуками і медом

Свинина з яблуками і медом

Свинина з яблуками і медом - поєднання незвичайне, коли почала готувати цю страву, не очікувала що вийде настільки смачно. Поєднання солодкого меду і кислих яблук надають чудовий смак свинині. опис приготування: Свинина з яблуками і медом - дуже смачна подача свинини, не хвилюйтесь, страва не ...

Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот

Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот

Рецепт приготування свинячих відбивних з яблуками, цибулею-шалот і білим вином. Вино в цьому рецепті ви можете замінити рівною кількістю яблучного сидру. опис приготування: розігріти духовку. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до ко...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина, смажена з цибулею

Свинина, смажена з цибулею

соковите, смачне і ніжне м'ясо в глазурі ... здається, що отримати таку апетитну глянсову глазур неможливо, але я вам розповім зараз, як приготувати свинину, смажену з цибулею, спробуйте! опис приготування: Рекомендую вам спробувати свинину, смажену з цибулею! смачне, соковите і ситне блюдо, я...