Рецепт Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот

Рецепт Свинячі відбивні з яблуками і цибулею-шалот
Кількість порцій: 4 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування свинячих відбивних з яблуками, цибулею-шалот і білим вином. Вино в цьому рецепті ви можете замінити рівною кількістю яблучного сидру.

опис приготування:

розігріти духовку. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до коричневого кольору, близько 5 хвилин. накрити кришкою, зменшити вогонь до середнього. продовжити готувати, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 хвилин.

Додати яблука і вино, варити, поки яблука не почнуть пом'якшуватися, близько 5 хвилин. Прибрати кришку і готувати, помішуючи, поки більша частина рідини не випарується і яблука не стануть м'якими, від 2 до 4 хвилин. Зняти з вогню, накрити кришкою.

Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем, викласти на аркуші для випічки. Випікати до готовності, від 3 до 5 хвилин з кожного боку.

Перед подачею полити відбивні яблучно-цибулевої сумішшю.


  • масла— 2 Ст. ложки
  • Порт-salotų— 220 грам
  • яблука— 2 штуки(нарезанных на 8 частин)
  • білого вина— 1/2 склянки
  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
розігріти духовку. У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Додати цибулю-шалот, готувати, помішуючи, до коричневого кольору, близько 5 хвилин. накрити кришкою, зменшити вогонь до середнього. продовжити готувати, поки цибуля не стане м'яким, близько 5 хвилин.

Додати яблука і вино, варити, поки яблука не почнуть пом'якшуватися, близько 5 хвилин. Прибрати кришку і готувати, помішуючи, поки більша частина рідини не випарується і яблука не стануть м'якими, від 2 до 4 хвилин. Зняти з вогню, накрити кришкою.

Приправити свинячі відбивні сіллю і перцем, викласти на аркуші для випічки. Випікати до готовності, від 3 до 5 хвилин з кожного боку.

Перед подачею полити відбивні яблучно-цибулевої сумішшю.


Подібні рецепти

Свинячі відбивні з яблуками і родзинками

Свинячі відбивні з лимоном і петрушкою

Свинячі відбивні і яблука - традиційне поєднання. Яблучний оцет в цьому рецепті компенсує солодкість родзинок. опис приготування: У середній каструлі змішати яблука, цукор, родзинки, яблучний оцет, імбир, кайенский перець і варити на середньому вогні, поки цукор повністю не розчиниться, близьк...

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Свинячі відбивні на грилі з цибулею

Ці приголомшливі відбивні гарні як на грилі, так на вугіллі сковороді. М'ясо виходить дуже соковите, з хрусткою скоринкою. А вже як воно подається! З смаженими лимонами і цибулею, приправленными маслом с тонким ароматом розмарина. опис приготування: У цьому рецепті можна використовувати будь-я...

Свинячі відбивні з цибулею і пастернаком

Свинячі відбивні з цибулею і пастернаком

Рецепт приготування свинячих відбивних з цибулею-шалот і пастернаком. опис приготування: У великій чавунній неглибокої сковороді нагріти масло на середньому вогні. Приправити відбивні сіллю і меленим перцем. використовуючи щипці, тримати свинину за краї і обсмажувати приблизно 1 хвилину. Покла...

Свинячі відбивні з цибулею на грилі

Свинячі відбивні з цибулею на грилі

Рецепт приготування смажених на грилі свинячих відбивних з цибулею і гірчицею. опис приготування: Нагріти гриль до середньої температури, злегка змастити маслом грати. Перемішати цибулю з 2 чайними ложками олії. Викласти Лукнов грилі. смажити, перевертаючи один раз, від 6 до 8 хвилин. Загорну...

Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Рецепт приготування свинячих відбивних у вині з цибулею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. нагріти 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Тим часом приправити відбивні сіллю...