Рецепт Свиняча вирізка тушкована
Соковита і ніжна свиняча вирізка тушкована готується протягом години. У кожної господині є свій рецепт приготування м'яса, але представлений спосіб можна назвати мало класичним. готуємо?
опис приготування:
Найближчі вихідні ви всією сім'єю вдома? Тоді свиняча вирізка тушкована - ідеальний варіант для обіду. Таким блюдом можна побалувати і гостей. М'ясо виходить дуже ароматним і ніжним. Для початку свинину потрібно обсмажити, а вже після протушкувати в томаті близько 15-20 хвилин.
- свиняча вирізка— 600-700 грам
- Цибуля— 1 штук
- Рослинна олія— За смаком
- Сіль і спеції— За смаком
2. Нарізаємо м'ясо на шматочки середнього розміру. Я віддаю перевагу для тушкованої свинини нарізку кубиками.
3. Відправляємо м'ясо смажитися на рослинній олії. Солимо і приправляємо за смаком.
4. Додаємо нашатковану цибулю, накриваємо кришкою. Смажимо на слабкому вогні з додаванням води.
5. В самому кінці вводимо томатну пасту, заливаємо 100мл окропу і тушкуємо ще близько 15 хвилин.
6. За час приготування свинини можна відварити гарнір. Сьогодні я вирішила приготувати картопляне пюре. Перед подачею можна прикрасити страву зеленню.
Подібні рецепти
Вирізка свиняча смажена
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...