Рецепт Свиняча вирізка тушкована

Рецепт Свиняча вирізка тушкована
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Соковита і ніжна свиняча вирізка тушкована готується протягом години. У кожної господині є свій рецепт приготування м'яса, але представлений спосіб можна назвати мало класичним. готуємо?

опис приготування:

Найближчі вихідні ви всією сім'єю вдома? Тоді свиняча вирізка тушкована - ідеальний варіант для обіду. Таким блюдом можна побалувати і гостей. М'ясо виходить дуже ароматним і ніжним. Для початку свинину потрібно обсмажити, а вже після протушкувати в томаті близько 15-20 хвилин.

  • свиняча вирізка— 600-700 грам
  • Цибуля— 1  штук
  • Рослинна олія— За смаком
  • Сіль і спеції— За смаком
Свиняча вирізка тушкована - фото крок 1 1. Для цієї страви краще брати свинячу вирізку, але підійдуть і інші частини. Багато беруть корейку, лопатку, м'якоть або задню частину (хтось любить більш пісне м'ясо, хтось - більш ласий). Вибирайте м'ясо на свій смак.

Свиняча вирізка тушкована - фото крок 2 2. Нарізаємо м'ясо на шматочки середнього розміру. Я віддаю перевагу для тушкованої свинини нарізку кубиками.

Свиняча вирізка тушкована - фото крок 3 3. Відправляємо м'ясо смажитися на рослинній олії. Солимо і приправляємо за смаком.

Свиняча вирізка тушкована - фото крок 4 4. Додаємо нашатковану цибулю, накриваємо кришкою. Смажимо на слабкому вогні з додаванням води.

Свиняча вирізка тушкована - фото крок 5 5. В самому кінці вводимо томатну пасту, заливаємо 100мл окропу і тушкуємо ще близько 15 хвилин.

Свиняча вирізка тушкована - фото крок 6 6. За час приготування свинини можна відварити гарнір. Сьогодні я вирішила приготувати картопляне пюре. Перед подачею можна прикрасити страву зеленню.

Подібні рецепти

Свиняча вирізка по-азійському

Вирізка свиняча смажена

Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...

Свиняча вирізка по-прованськи

Свиняча вирізка по-прованськи

Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...

Свиняча вирізка розсільна

Свиняча вирізка розсільна

Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...

Свиняча вирізка з чорносливом

Свиняча вирізка з чорносливом

Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...

Свиняча вирізка з гарніром

Свиняча вирізка з гарніром

Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...