Рецепт Свиняча вирізка в мультиварці
Соковита і ароматна свинина в мультиварці може стати головним блюдом на святковому столі. Готується блюдо швидко і не клопітно. Пропоную вам подивитися, як приготувати вирізку в мультиварці /
опис приготування:
Страв зі свинячої вирізки існує величезна кількість і одне з таких - свиняча вирізка в мультиварці. Готується воно протягом 2 годин, враховуючи час на маринування м'яса. На цей раз вирішила замаринувати свинину в гранатовому соку. З травами і спеціями поєднується вельми непогано.
- свиняча вирізка— 1 кілограм
- розмарин— 1 штук
- гвоздика— 4-5 штук
- Червоний і чорний мелений перець— За смаком
- Гранатовий сік— 200 мілілітрів
- сіль— За смаком
2. Протикаємо гвоздику в м'якоть, зверху кладемо гілочку розмарину (можна її обмотати навколо м'яса), посипаємо перцем і поливаємо соком. Ми залишаємо так м'ясо на 1 час.
3. Потім викладаємо його в чашу мультиварки і вибираємо режим "; Гасіння ";, виставляємо час 45 хвилин.
4. Коли програма вимкнеться, даємо м'ясу трохи постояти, після чого дістаємо і подаємо до столу. Сервірувати його можна в будь-якому вигляді.
5. Я вирішила приготувати свинячу вирізку на підсмаженні з моркви і баклажанові подушці.
Подібні рецепти
«Фарш» з оселедця
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...