Рецепт Свиняча вирізка в мультиварці

Рецепт Свиняча вирізка в мультиварці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Соковита і ароматна свинина в мультиварці може стати головним блюдом на святковому столі. Готується блюдо швидко і не клопітно. Пропоную вам подивитися, як приготувати вирізку в мультиварці /

опис приготування:

Страв зі свинячої вирізки існує величезна кількість і одне з таких - свиняча вирізка в мультиварці. Готується воно протягом 2 годин, враховуючи час на маринування м'яса. На цей раз вирішила замаринувати свинину в гранатовому соку. З травами і спеціями поєднується вельми непогано.

  • свиняча вирізка— 1  кілограм
  • розмарин— 1  штук
  • гвоздика— 4-5 штук
  • Червоний і чорний мелений перець— За смаком
  • Гранатовий сік— 200 мілілітрів
  • сіль— За смаком
Свиняча вирізка в мультиварці - фото крок 1 1. Перед приготуванням свинячу вирізку потрібно ретельно замаринувати. Робити це можна в вині, гранатовому соку (як в даному рецепті), оцті або готувати її просто в овочевому бульйоні.

Свиняча вирізка в мультиварці - фото крок 2 2. Протикаємо гвоздику в м'якоть, зверху кладемо гілочку розмарину (можна її обмотати навколо м'яса), посипаємо перцем і поливаємо соком. Ми залишаємо так м'ясо на 1 час.

Свиняча вирізка в мультиварці - фото крок 3 3. Потім викладаємо його в чашу мультиварки і вибираємо режим "; Гасіння ";, виставляємо час 45 хвилин.

Свиняча вирізка в мультиварці - фото крок 4 4. Коли програма вимкнеться, даємо м'ясу трохи постояти, після чого дістаємо і подаємо до столу. Сервірувати його можна в будь-якому вигляді.

Свиняча вирізка в мультиварці - фото крок 5 5. Я вирішила приготувати свинячу вирізку на підсмаженні з моркви і баклажанові подушці.

Подібні рецепти

Свиняча вирізка по-азійському

«Фарш» з оселедця

Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...

Свиняча вирізка по-прованськи

Свиняча вирізка по-прованськи

Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...

Свиняча вирізка розсільна

Свиняча вирізка розсільна

Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...

Свиняча вирізка з чорносливом

Свиняча вирізка з чорносливом

Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...

Свиняча вирізка з гарніром

Свиняча вирізка з гарніром

Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...