Рецепт Тандир Самса

Рецепт Тандир Самса
Кількість порцій: 10-15 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Якщо у вас є можливість використовувати тандир, самса в домашніх умовах буде неймовірно смачною, ароматної і апетитною.

опис приготування:

Використовуючи в цей рецепт приготування тандир, самса буде справжньою. Однак якщо у вас немає такої можливості, тоді на останньому етапі викладіть на деко і відправте самсу в розігріту духовку. повірте, вона вийде, незважаючи ні на що, надзвичайно смачною.

  • вода— 550 мілілітрів
  • борошно— 1.5 кілограма
  • баранячий жир— 100 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • жовток— 1 штука
  • м'ясо— 1 кілограм(краще баранина)
  • жовток— 1 штука
  • кунжут— 2 Ст. ложки(білий та чорний)
  • Цибуля— 4-5 штук
  • Спеції для начинки— За смаком
Тандир Самса - фото крок 1 1. Для початку замісити тісто. На робочий стіл просійте через дрібне сито борошно, додайте розтоплений жир і приблизно половину води, зробивши невелике заглиблення в центрі. замішуйте тісто, по необхідності часткова воду. мисліть його, прикладывая силу, не менше 15 хвилин.

Тандир Самса - фото крок 2 2. Після наріжте невеликими смужками, а потім кубиками. Кожен потрібно як слід розім'яти руками, а потім, звернувши краю до центру, сформувати невелику коржик.

Тандир Самса - фото крок 3 3. Тепер на присипаної борошном поверхні можна розгортати тісто досить тонко.

Тандир Самса - фото крок 4 4. Чи використовуєте ви чи ні в цей простий рецепт тандир, самса може бути з будь-якою начинкою, яка вам до смаку. В даному випадку це традиційний варіант м'яса зі спеціями і цибулею. Покладіть в центр досить багато начинки і збираючи краю, щільно їх защіпніте.

Тандир Самса - фото крок 5 5. Ось такі апетитні пірожочкі у вас вийдуть в результаті.

Тандир Самса - фото крок 6 6. Змастіть їх зверху збитим жовтком з додаванням ложки води. Потім обов'язково присипте зверху кунжутом — невід'ємною частиною самси.

Тандир Самса - фото крок 7 7. Відправлена ​​в тандир самса в домашніх умовах запікатиметься до рум'яної скоринки. Потім її потрібно акуратно дістати, остудити злегка і можна подавати до столу. Виходить не тільки неймовірно смачно, але і ситно, так що приготованого кількості вистачить на велику компанію.

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Самса в мультиварці

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...