Рецепт Свинячі ковбаски в тесті

Рецепт Свинячі ковбаски в тесті
Кількість порцій: 16 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Соски в тесті, котлети в тісті - це наша улюблена випічка ще з дитинства. Ви можете використовувати будь-які ковбаски або сосиски (саморобні, покупні). розповім, як приготувати свинячі ковбаски в тесті.

опис приготування:

Для цього рецепта використовую свинячі ковбаски в кишці, що самостійно обсмажую на сковороді, потім нарізаю шматочками і загортаю в тісто. Тісто підійде дріжджове, листкове, postnoe, слоено-дріжджове. Ви можете купити його в магазині або зробити самостійно. Таку випічку можна подавати з чаєм або до перших, других страв.

  • свинячі ковбаски— 4 штуки
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • тісто— 500 грам
  • яйця— 1 штука
  • вода— 1 Ст. ложка
Свинячі ковбаски в тесті - фото крок 1 1. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть ковбаски і обсмажуйте з кожного боку до рум'яної скоринки.

Свинячі ковбаски в тесті - фото крок 2 2. Готові соски трохи остудіть і наріжте невеликими шматочками.

Свинячі ковбаски в тесті - фото крок 3 3. Заздалегідь необхідно розморозити тісто (якщо потрібно), розкачайте його в тонкий пласт і наріжте невеликими смужками.

Свинячі ковбаски в тесті - фото крок 4 4. Кожен шматочок сосиски загорніть в смужки з тіста і викладіть на деко.

Свинячі ковбаски в тесті - фото крок 5 5. Змішайте яйце з водою і змастіть їм випічку.

Свинячі ковбаски в тесті - фото крок 6 6. Запікайте випічку в розігрітому до 210 градусів духовці 20-30 хвилин, до рум'яної скоринки.

Свинячі ковбаски в тесті - фото крок 7 7. Трохи остудіть випічку і подавайте до столу з гірчицею.

Подібні рецепти

Свинячі ковбаски з сочевицею

Грибний салат з куркою

Рецепт приготування свинячих ковбасок з сочевицею. В Італії Новий рік без цієї страви не обходиться. опис приготування: У приготуванні страви дуже добре поєднується свинина і сочевиця. Рясна кількість спецій надають страві відмінний смак. З інгредієнтами можна експериментувати. Ковбаски зі с...

Свинина в тесті в духовці

Свинина в тесті в духовці

Свинина в тесті в духовці - це смачна ідея для обіду в вихідний день або навіть для невеликого свята. Все робиться легко, а страва вийде смачним і незвичайним. Спробуйте! опис приготування: Смачне і незвичайне м'ясне блюдо для вихідного дня або невеликого свята. М'ясо в тісті виходить соковити...

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Свинячі медальйони з апельсиновим соусом

Страви зі свинини завжди виходять дуже смачними і ситними. Саме тому вона зайняла гідне місце на столах у багатьох сім'ях. Пропоную спробувати ще один варіант приготування цього м'яса. опис приготування: Смачно і просто. Поріжте м'ясо невеликими шматками, поперчіть, сіль і obvalâjte в муках. ...

Свинячі медальйони з чорносливом

Свинячі медальйони з чорносливом

Свинячі медальйони з чорносливом — це не дуже складний, але дуже цікавий спосіб приготування свинини. Рецепт французької традиційної кухні. опис приготування: Якщо хочете приготувати зі свинини щось складніше котлет або гуляшу, то рекомендую приготувати свинячі медальйони з чорносливом. Блюдо ...

Свинячі медальйони з гарніром

Свинячі медальйони з гарніром

Найбільше моєму улюбленому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м'яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нове блюдо. Знайомтеся! опис приготування: Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальй...