Рецепт Свинячі реберця запечені в духовці
Для того щоб приготувати неймовірно смачний і ситний вечеря вам не знадобиться багато інгредієнтів і часу, адже сьогодні ми будемо робити з вами відмінні гостренькі реберця в духовці.
опис приготування:
Сьогодні я хочу поділитися з вами чудовим рецептом приготування свинячих реберець запечених в духовці, адже завдяки цим рецептом звичайні реберця перетворюються в неймовірно смачне і ароматне блюдо. Оскільки зараз на обличчі досить холодно і навіть не знаєш, коли очікувати дощ, то ми залишимося вдома і зробимо це блюдо в звичайній духовці, але найкраще його, звичайно, готувати на природі з друзями. Але нічого страшного, повірте мені, в духовці такі реберця теж виходять дуже смачненькі, а свято можна адже влаштувати і вдома, головне — це добра компанія і хороша їжа. Так і зробимо! Тому ви збирайте друзів, а я в цей час розповім вам, як приготувати свинячі реберця запечені в духовці.
- реберця свинячі— 1,5 кілограма
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- часник— 2 зубчики
- соус соєвий— 3-4 Ст. ложок
- мед— 2 Ст. ложки
- паста томатна— 2 Ст. ложки
- імбир свіжий— 30 грам
- сіль— — За смаком
- Перець чорний мелений— — За смаком
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а часник і імбир подрібнюємо ножем.
перекладаємо цибулю, часник і імбир в сотейник, додаємо соєвий соус, томатну пасту і мед, гарненько перемішуємо.
Ставим сотейник на плиту, а коли соус закипить, варимо його на повільному вогні, поки цибуля не стане м'яким.
Коли соус трохи охолоне, подрібнюємо його за допомогою блендера до однорідного стану.
Тепер обмащуємо свинячі реберця з усіх боків приготованим соусом і ставимо на 1-2 години в холодильник.
Промариновані ребра викладаємо у форму для запікання або на деко і запікаємо 1-1,5 години в духовці розігрітій до 160 градусів. Під час приготування реберця необхідно кілька разів обмазати соусом. Готові реберця викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо зі свіжими овочами. Приємного вам апетиту!
Подібні рецепти
Запечені свинячі реберця в духовці
Хочу поділитися з вами простим рецептом свинячих реберець запечених з цибулею. Це дуже смачно. Рецепт я підгледіла у брата. Чоловіки дуже добре готують м'ясо, і цей рецепт — тому доказ! опис приготування: Коли я дізналася, як приготувати свинячі реберця запечені з луком, це стало для мене фірм...
Свинячі реберця в духовці
Свинячі реберця - відмінне обідню страву і прекрасна закуска! опис приготування: Хочу поділитися з Вами хорошим і дуже простим рецептом приготування свинячих реберець в духовці! Реберця вийдуть дуже смачними, ніжними і ароматними! Свинячі реберця— 1-1,2 кілограма мед— 1 Чайна ложка часник— 1...
Свинячі реберця прості в духовці
Для приготування смачного другої страви не обов'язково мати дорогий продуктовий набір. наприклад, можна взяти свинячі реберця і картоплю. Доповнимо їх соусом, цибулею і запекти в духовці… опис приготування: Якщо ви хоча б раз приготуєте свинячі реберця в фользі, то будете готувати їх постійно ...
Свинячі реберця з картоплею в духовці
На обід або вечерю ми любимо готувати картоплю. Мені дуже подобається готувати його в духовці, виходить швидко, смачно і дуже апетитно. ось, як приготувати свинячі реберця з картоплею в духовці. опис приготування: Такий картопля буде прекрасним варіантом як для рядового вечері, так і для святк...
Свинячі вушка запечені
Свинячі вушка запечені приготувати просто. Я їх зазвичай відварюю, а потім запікаю в духовці під соусом. Подаю на гаряче як сільського страви. До вушках подаю варену або запечену картоплю. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка запечені? 1. Вушка гарненько почистіть, промийте і розріж...