Рецепт Свинячі реберця запечені в духовці

Рецепт Свинячі реберця запечені в духовці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Для того щоб приготувати неймовірно смачний і ситний вечеря вам не знадобиться багато інгредієнтів і часу, адже сьогодні ми будемо робити з вами відмінні гостренькі реберця в духовці.

опис приготування:

Сьогодні я хочу поділитися з вами чудовим рецептом приготування свинячих реберець запечених в духовці, адже завдяки цим рецептом звичайні реберця перетворюються в неймовірно смачне і ароматне блюдо. Оскільки зараз на обличчі досить холодно і навіть не знаєш, коли очікувати дощ, то ми залишимося вдома і зробимо це блюдо в звичайній духовці, але найкраще його, звичайно, готувати на природі з друзями. Але нічого страшного, повірте мені, в духовці такі реберця теж виходять дуже смачненькі, а свято можна адже влаштувати і вдома, головне — це добра компанія і хороша їжа. Так і зробимо! Тому ви збирайте друзів, а я в цей час розповім вам, як приготувати свинячі реберця запечені в духовці.

  • реберця свинячі— 1,5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • соус соєвий— 3-4 Ст. ложок
  • мед— 2 Ст. ложки
  • паста томатна— 2 Ст. ложки
  • імбир свіжий— 30 грам
  • сіль— — За смаком
  • Перець чорний мелений— — За смаком
Свинячі реберця запечені в духовці - фото крок 1 Реберця ретельно промиваємо під холодною водою, а потім нарізаємо на порційні шматочки по 4-5 ребер.

Свинячі реберця запечені в духовці - фото крок 2 Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками, а часник і імбир подрібнюємо ножем.

Свинячі реберця запечені в духовці - фото крок 3 перекладаємо цибулю, часник і імбир в сотейник, додаємо соєвий соус, томатну пасту і мед, гарненько перемішуємо.

Свинячі реберця запечені в духовці - фото крок 4 Ставим сотейник на плиту, а коли соус закипить, варимо його на повільному вогні, поки цибуля не стане м'яким.

Свинячі реберця запечені в духовці - фото крок 5 Коли соус трохи охолоне, подрібнюємо його за допомогою блендера до однорідного стану.

Свинячі реберця запечені в духовці - фото крок 6 Тепер обмащуємо свинячі реберця з усіх боків приготованим соусом і ставимо на 1-2 години в холодильник.

Свинячі реберця запечені в духовці - фото крок 7 Промариновані ребра викладаємо у форму для запікання або на деко і запікаємо 1-1,5 години в духовці розігрітій до 160 градусів. Під час приготування реберця необхідно кілька разів обмазати соусом. Готові реберця викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо зі свіжими овочами. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Свинячі реберця запечені з луком

Запечені свинячі реберця в духовці

Хочу поділитися з вами простим рецептом свинячих реберець запечених з цибулею. Це дуже смачно. Рецепт я підгледіла у брата. Чоловіки дуже добре готують м'ясо, і цей рецепт — тому доказ! опис приготування: Коли я дізналася, як приготувати свинячі реберця запечені з луком, це стало для мене фірм...

Свинячі реберця в духовці

Свинячі реберця в духовці

Свинячі реберця - відмінне обідню страву і прекрасна закуска! опис приготування: Хочу поділитися з Вами хорошим і дуже простим рецептом приготування свинячих реберець в духовці! Реберця вийдуть дуже смачними, ніжними і ароматними! Свинячі реберця— 1-1,2 кілограма мед— 1 Чайна ложка часник— 1...

Свинячі реберця прості в духовці

Свинячі реберця прості в духовці

Для приготування смачного другої страви не обов'язково мати дорогий продуктовий набір. наприклад, можна взяти свинячі реберця і картоплю. Доповнимо їх соусом, цибулею і запекти в духовці… опис приготування: Якщо ви хоча б раз приготуєте свинячі реберця в фользі, то будете готувати їх постійно ...

Свинячі реберця з картоплею в духовці

Свинячі реберця з картоплею в духовці

На обід або вечерю ми любимо готувати картоплю. Мені дуже подобається готувати його в духовці, виходить швидко, смачно і дуже апетитно. ось, як приготувати свинячі реберця з картоплею в духовці. опис приготування: Такий картопля буде прекрасним варіантом як для рядового вечері, так і для святк...

Свинячі вушка запечені

Свинячі вушка запечені

Свинячі вушка запечені приготувати просто. Я їх зазвичай відварюю, а потім запікаю в духовці під соусом. Подаю на гаряче як сільського страви. До вушках подаю варену або запечену картоплю. опис приготування: Як приготувати свинячі вушка запечені? 1. Вушка гарненько почистіть, промийте і розріж...