Рецепт Мозаїчна чізкейк
Рецепт приготування чізкейку з шоколадною глазур'ю і начинкою з вершкового крему і шматочків шоколадного тесту. Неймовірно гарне чізкейк стане відмінним завершенням святкового вечора.
кількість порцій: 10
- гіркий шоколад— 120 грам(шоколадні кубики)
- яйця— 3 штуки(шоколадні кубики)
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(шоколадні кубики)
- сіль— 1/2 чайних ложки(шоколадні кубики)
- мука— 1 Склянка(шоколадні кубики)
- топлене вершкове масло— 5 Ст. ложок(тісто)
- сіль— 1/8 чайних ложки(тісто)
- вершковий сир— 720 грам(начинка)
- яйця, великі— 4 штуки(начинка)
- ванільний екстракт— 1 Чайна ложка(начинка)
- цукор— 1 Склянка(начинка)
- гіркий шоколад— 90 грам(глазур)
- вершкове масло— 60 грам(глазур)
- жирні вершки— 1/4 склянки(глазур)
- ванільний екстракт— 1/2 чайних ложки(глазур)
- цукор— 1 Ст. ложка(глазур)
2. Вилити тісто на деко і випікати від 30 до 35 хвилин.
3. Дати охолонути на деку, а потім нарізати на маленькі кубики від 2 до 2,5 см. У вас повинно вийти близько 2 чашок кубиків.
4. Перемішати інгредієнти для тіста і викласти у змащену маслом форму, притискаючи до поверхні. Поставити в холодильник на 2 годину. Розігріти духовку до 175 градусів.
5. зробити начинку. Збити вершковий сир міксером, додати яйця, по одному за раз, ванільний екстракт і цукор. Збити на низькій швидкості до однорідності.
6. Додати шоколадні кубики і акуратно перемішати. Вилити начинку поверх охолодженого тіста в формі. Поставити форму в невелике деко. випікати близько 45 хвилин. дати охолонути.
7. приготувати глазур. Подрібнити шоколад в кухонному комбайні. Нагріти вершкове масло і вершки в каструлі. Залити шоколад гарячим молоком і перемішати. Додати ванільний екстракт і цукор, перемішати. Залити глазур'ю теплий чізкейк.
Подібні рецепти
Шарлотка з вівсянкою
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...