Рецепт Тайський суп Том KXA
Рецепт приготування тайського супу з курячого бульйону, кокосового молока, креветок, печериць, лимона, чилі, часнику і імбиру. Суп Том KXA - візитна картка азіатської кухні.
опис приготування:
Суп готується на основі курячого бульйону з грибами, лимоном і креветками. Блюдо відрізняється вираженим кисло-гострим смаком.
приготування:
Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати нарізаний часник і смажити кілька секунд. Відкласти в сторону. Додати нарізаний тонкими кільцями перець чилі і обсмажити. Прибрати сковороду зняти з вогню. У блендері або кухонному комбайні перемішати обсмажений часник і перець чилі до однорідності. Натерти цедру лимона на дрібній тертці і вичавити лимонний сік. Натерти імбир на дрібній тертці. Додати в сковороду лимонну цедру, лимонний сік, імбир, цукор і суміш часнику з чилі. Добре перемішати і готувати на слабкому вогні, поки суміш не стане однорідною консистенції. У вас вийде паста - основа для супу.
У каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Влити кокосове молоко і додати приготовлену пасту. перемішати, довести до кипіння і готувати 2 хвилини, постійно помішуючи. Додати крупно нарізані гриби, креветки і вершки. Варити суп протягом 2-3 хвилин. Вимкнути вогонь і дати супу постояти кілька хвилин.
- часнику— 5 зубчиків
- крупных перца чили— 2 штуки
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- лимон, Cedra— 1 штука
- шматочок імбиру 3 см— 1 штука
- цукру— 1 Ст. ложка
- лимонного соку— 2 Ст. ложки
- курячого бульйону— 400 мілілітрів
- кокосового молока— 400 мілілітрів
- очищених креветок— 450 грам
- печериць— 200 грам
- 10%-ных сливок— 200 грам
приготування:
Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати нарізаний часник і смажити кілька секунд. Відкласти в сторону. Додати нарізаний тонкими кільцями перець чилі і обсмажити. Прибрати сковороду зняти з вогню. У блендері або кухонному комбайні перемішати обсмажений часник і перець чилі до однорідності. Натерти цедру лимона на дрібній тертці і вичавити лимонний сік. Натерти імбир на дрібній тертці. Додати в сковороду лимонну цедру, лимонний сік, імбир, цукор і суміш часнику з чилі. Добре перемішати і готувати на слабкому вогні, поки суміш не стане однорідною консистенції. У вас вийде паста - основа для супу.
У каструлі довести курячий бульйон до кипіння. Влити кокосове молоко і додати приготовлену пасту. перемішати, довести до кипіння і готувати 2 хвилини, постійно помішуючи. Додати крупно нарізані гриби, креветки і вершки. Варити суп протягом 2-3 хвилин. Вимкнути вогонь і дати супу постояти кілька хвилин.
Подібні рецепти
Суп «Том ям» з креветками
Як приготувати суп "; Том Ям ";? На перший погляд рецепт цього традиційного тайського страви здається складним, але це зовсім не так. Спробуємо разом приготувати найпопулярнішу страву Таїланду! опис приготування: Суп "; Том Ям" обов'язково подавайте гарячим, посипавши дрібно нарубаної кінзою. ...
Том Ям Кунг
Простий рецепт для любителів східних страв. Гостро-кислий ароматний тайський суп готується зовсім нескладно. найважче — знайти всі необхідні інгредієнти, а готується суп дуже швидко. опис приготування: Цей тайський суп готується дуже швидко, найбільше часу йде на пошук і підготовку інгредієнті...
Том Кха з креветками
Любіть тайську кухню? Вам пощастило, адже сьогодні я розповім, як приготувати смачний суп "; тому кха" з креветками. Готувати будемо за класичним рецептом, так що приготуйтеся скуштувати щось нове! опис приготування: виявилося, приготування класичних страв тайської кухні не так складно, як зда...
Тайський рибний суп
гострий, дуже пікантний і незвичайно ароматний тайський рибний суп в домашніх умовах приготувати зовсім нескладно. Хочете спробувати це традиційне блюдо? Тоді запам'ятовуйте рецепт. опис приготування: Всім любителям азіатської кухні рекомендую хоча б раз спробувати повторити цей простий рецепт...
Тайський курячий суп з рисом
Рецепт приготування тайського супу з курячими грудками, селерою, помідорами чері, грибами, кінзою і рисом. опис приготування: Легкий суп на курячому бульйоні з рисом, селерою, грибами і помідорами порадує вас своїм насиченим смаком. Сік лайма надає супу пікантну пряну нотку. оливкового масла...