Рецепт Tartiflet

Рецепт Tartiflet
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 40 хв.
Тартіфлет - страва французької кухні. Готують його блюдо з сиром реблошон. Якщо ви не перебуваєте у Франції, то купити реблошон вкрай важко. Замінимо його на дуже схожий за смаком брі або камамбер.

опис приготування:

При приготуванні страви можуть виникнути проблеми з доступністю сиру. Це зовсім не означає, що Тартіфлет вам не бачити. Використовуйте плавлений сирок, нарізаний кубиком, або просто натріть на крупній тертці звичайний Російський сир. Для любителів готування імпровізація і фантазія - запорука успіху.

дивіться, як приготувати Тартіфлет.

  • сир Rebloş— 200 грам(Виключений або kamaber)
  • Картопля— 4 штуки
  • бекон— 200 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Біле сухе вино— 1 Склянка
  • сир твердий— 30 грам
  • сіль, перець— За смаком
Tartiflet - фото крок 1 Для приготування страви нам необхідно очистити і нарізати картоплю на ось такі кружечки.

Tartiflet - фото крок 2 Помістіть картопляні кружечки в каструлю. Залийте водою і поставте варитися. Додати сіль, коли закипить. Після закипання варимо 7 хвилин. вимикаємо. Злийте воду і дайте картоплі підсохнути і охолонути.

Tartiflet - фото крок 3 Поки картопля вариться, наріжте бекон кубиками, а ріпчаста цибуля півкільцями.

Tartiflet - фото крок 4 На рослинному маслі обсмажте спочатку цибулю, пізніше додайте бекон. Я беру бекон з великими прожилками м'яса. Це робить страву більш повноцінним і ситним.

Tartiflet - фото крок 5 До цибулі і бекону (коли вони обсмажаться) влийте стакан білого сухого вина. Утушітся вино майже повністю.

Tartiflet - фото крок 6 Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Викладіть у форму картопля.

Tartiflet - фото крок 7 На картопля викладіть обсмажені бекон з цибулею. розподіліть рівномірно.

Tartiflet - фото крок 8 На шар цибулі викладіть нарізану сир реблош або брі. Якщо такого сиру у вас немає, використовуйте плавлений сирок. це, звичайно, не те саме, але дуже близько до оригіналу.

Tartiflet - фото крок 9 Натріть твердий сир на тертці і посипте їм блюдо. Розігрійте духовку до 200 градусів. Перемістіть форму з татріфлетом в духовку і запікайте страву в духовці близько 7-9 хвилин.

Tartiflet - фото крок 10 Подайте блюдо до столу відразу. дуже смачне, ароматне і оригінальне блюдо.

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Яблучний коблер з солодкою картоплею

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...