Рецепт Tartiflet
Тартіфлет - страва французької кухні. Готують його блюдо з сиром реблошон. Якщо ви не перебуваєте у Франції, то купити реблошон вкрай важко. Замінимо його на дуже схожий за смаком брі або камамбер.
опис приготування:
При приготуванні страви можуть виникнути проблеми з доступністю сиру. Це зовсім не означає, що Тартіфлет вам не бачити. Використовуйте плавлений сирок, нарізаний кубиком, або просто натріть на крупній тертці звичайний Російський сир. Для любителів готування імпровізація і фантазія - запорука успіху.
дивіться, як приготувати Тартіфлет.
- сир Rebloş— 200 грам(Виключений або kamaber)
- Картопля— 4 штуки
- бекон— 200 грам
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Біле сухе вино— 1 Склянка
- сир твердий— 30 грам
- сіль, перець— За смаком
Помістіть картопляні кружечки в каструлю. Залийте водою і поставте варитися. Додати сіль, коли закипить. Після закипання варимо 7 хвилин. вимикаємо. Злийте воду і дайте картоплі підсохнути і охолонути.
Поки картопля вариться, наріжте бекон кубиками, а ріпчаста цибуля півкільцями.
На рослинному маслі обсмажте спочатку цибулю, пізніше додайте бекон. Я беру бекон з великими прожилками м'яса. Це робить страву більш повноцінним і ситним.
До цибулі і бекону (коли вони обсмажаться) влийте стакан білого сухого вина. Утушітся вино майже повністю.
Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Викладіть у форму картопля.
На картопля викладіть обсмажені бекон з цибулею. розподіліть рівномірно.
На шар цибулі викладіть нарізану сир реблош або брі. Якщо такого сиру у вас немає, використовуйте плавлений сирок. це, звичайно, не те саме, але дуже близько до оригіналу.
Натріть твердий сир на тертці і посипте їм блюдо. Розігрійте духовку до 200 градусів. Перемістіть форму з татріфлетом в духовку і запікайте страву в духовці близько 7-9 хвилин.
Подайте блюдо до столу відразу. дуже смачне, ароматне і оригінальне блюдо.
Подібні рецепти
Яблучний коблер з солодкою картоплею
Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...
Свинячі зрази
свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...
Сироедческая гречана каша
Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...
Сирники з рікотти
Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...
Товсті пишні млинці на кефірі
Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...