Рецепт Телятина у вершково-грибному соусі

Рецепт Телятина у вершково-грибному соусі
Кількість порцій: 2 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування телятини в вершково-грибному соусі. Соус надає телятині неповторний смак і аромат.

опис приготування:

Рецепт приготування цієї страви, "Бабусин рецепт», досить нескладний. Напевно, їли його все, і не один раз, і готували його, напевно, багато.

  • Телятина— 400 грам
  • вершки— 300 мілілітрів
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх— 4 грами
  • Білі гриби— 100 грам
  • часнику— 1 зубчик
  • Вершкове масло— 30 грам
  • чорний перець— 1/4 чайних ложки
  • Борошно пшеничне— 40 грам
Телятина у вершково-грибному соусі - фото крок 1 1. беремо м'ясо, для приготування цієї страви дуже добре підходить телятина. Ріжемо його довгими смужками.

Телятина у вершково-грибному соусі - фото крок 2 2. Потім це м'ясо треба обсушити. Для цього нам знадобитися паперовий рушник. Коли м'ясо обсушили, починаємо обсмажувати його у вершковому маслі. Потім трохи підсолити. Знімемо сковороду з плити. Тепер його необхідно поставити в тепле місце.

Телятина у вершково-грибному соусі - фото крок 3 3. Тепер займемося соусом. Дрібно-дрібно нарізаємо половину цибулини і один зубчик часнику. Також дрібно нарізаємо один білий гриб середній розміру. Якщо немає білих грибів, можна використовувати печериці або лисички. Тоді доведеться додати кілька крапель трюфельного масла, що додасть страві грибний аромат. Білі гриби і без цього додадуть страві грибний запах.

Телятина у вершково-грибному соусі - фото крок 4 4. Берется маленький сотейничек. Часник і цибуля обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості. стежимо, щоб не підгоріло. Дві столові ложки борошна всипаємо в цибулю і дерев'яною лопаткою ретельно перемішуємо. Додаємо вершки і знову перемішуємо, для того щоб не утворювалися грудочки. Перчимо і солимо. При занадто густому соусі можна додати трохи кип'яченої води кімнатної температури. всипаємо гриби. перемішуємо. Додаємо мелений мускатний горіх (щіпку). постійно перемішуючи, варимо на маленькому вогні п'ять хвилин.

Телятина у вершково-грибному соусі - фото крок 5 5. Соус виливаємо в м'ясо. Потім все перемішуємо. Соус повинен вийти консистенції сметани. Колір - бежевий і однорідний. Зняти з вогню і дати постояти хвилин десять із закритою кришкою.

Подібні рецепти

Телятина спекотне

Сопапіллас

Людство вижило завдяки тому, що перейшло на змішане харчування. Саме тому багато хто з нас просто не мислять собі життя без ароматного гуляшу та соковитою котлетки. Сьогодні готуємо шикарне спекотне. опис приготування: 1. м'ясо помити, дати воді стекти. Порізати телятину на досить великі шмато...

Телятина на грилі з травами

Телятина на грилі з травами

Якщо не знаєте, як смачно приготувати телятину на грилі, то цей рецепт — для вас. Телятина на грилі з травами виходить дуже ніжною і соковитою — такий, яким має бути хороше м'ясо. опис приготування: Здавалося б, що може бути простіше, ніж м'ясо на грилі? Береш шматок м'яса, кидаєш на гриль, пе...

Телятина на сковороді

Телятина на сковороді

Вашій увазі простий рецепт телятини на сковороді. З таким м'ясною стравою будь-який стіл буде набагато привабливіше: елегантно, просто і чудово смачно! опис приготування: Просто посмажені смачно м'ясо — це краще друга страва саме по собі. А медальйони з добірної телятини — просто кулінарний ше...

Телятина під соусом з тунця

Телятина під соусом з тунця

Чи пробували ви коли-небудь з'єднати в одній страві м'ясо і рибу? здається, що це звучить досить без смаку, але не поспішайте з висновками. головне, вибрати правильний варіант поєднань. опис приготування: І я вирішила піти на експеримент для себе, але кожен італієць знає цю традиційну закуску....

Телятина по-італійськи

Телятина по-італійськи

Влаштуйте вечерю в італійському стилі і приготуйте смачні котлети, тушковані з грибами та цибулею в білому вині. На гарнір відварити тальятелле. Блюдо подається до столу разом з ароматним соусом. рекомендую! опис приготування: Перед вами — простий рецепт приготування телятини по-італійськи. Сп...