Рецепт Томатний цільнозерновий мішечок з м'ясною начинкою
Сьогодні будемо робити томатне тісто з цільнозерновий борошна, начинка — фарш свинина + яловичина + мелений коріандр
опис приготування:
приготування:
— з борошна гірку робимо з поглибленням
— змішуємо яйце, томат пасту, сіль, масло і воду, прянощі
— вливаємо суміш в борошно і замішуємо тісто
Відразу хочу сказати, тісто виходить дуже круте, сил на заміс і розкочування піде багато ;-)))але розкачати можна дуже тонко! до силіконової качалці не липне, розкочується без підпис борошном.
— залишаємо тісто подумати на 30 хв, укривши рушником, щоб не підсохли
— розгортати потрібно тонко
А далі — справа смаку, можна стандартні пельмені, можна равіолікі, можна як я — у вигляді кульочки ))))
відварити, подати зі свіжими огірками !!!
Приємного вам апп ;-))
- вода холодная— 150 мілілітрів
- яйце— 1 штука
- масло оливкове— 3 Ст. ложки
- сіль морська— 1 Чайна ложка
- мелений коріандр— 1 Чайна ложка
- томатна паста— 2 Ст. ложки
- борошно пшеничне цільнозернових— 500 грам(дивитися по консистенції, тісто має бути крутим)
- фарш свинячо-яловичий— 400 грам
— з борошна гірку робимо з поглибленням
— змішуємо яйце, томат пасту, сіль, масло і воду, прянощі
— вливаємо суміш в борошно і замішуємо тісто
Відразу хочу сказати, тісто виходить дуже круте, сил на заміс і розкочування піде багато ;-)))але розкачати можна дуже тонко! до силіконової качалці не липне, розкочується без підпис борошном.
— залишаємо тісто подумати на 30 хв, укривши рушником, щоб не підсохли
— розгортати потрібно тонко
А далі — справа смаку, можна стандартні пельмені, можна равіолікі, можна як я — у вигляді кульочки ))))
відварити, подати зі свіжими огірками !!!
Приємного вам апп ;-))
Подібні рецепти
Великодній рулет
Універсальна і пікантна закуска, яка підійде для сімейної вечері і святкового столу. розповім, як приготувати сирні трубочки з гострою начинкою. Робиться блюдо швидко, а виходить смачним. опис приготування: Деяким закуска здасться трохи гострої, але це на любителя. Крім гострої начинки, роблю ...
Ситні млинці з начинкою
Ситні млинці з начинкою — це досить просте блюдо. Дотримуючись цього рецепта, млинці завжди тонкі, смачні, рівні, красиві і добре підходять для того, щоб наповнювати їх різною начинкою. опис приготування: Ситні млинці з начинкою — блюдо небезпечне для фігури, однак такі млинці особливо радують...
Тарт з горіховою начинкою
Отже, перший крок до благодійності: пиріг з горіховою начинкою, а якщо бути точною, горіховий тарт. Прошу любити і жалувати. Любителям горіхів і солодкої глазурі присвячується. опис приготування: Супер смачну тарт з горіховою начинкою і з тонкою основою з ніжного пісочного тіста, густий горіхо...
Тарт з шоколадною начинкою і білковим кремом
Рецепт тарта- типового для французької кухні відкритого пирога з особливого пісочного тіста. опис приготування: Спочатку готуємо основу. Для цього подрібнюємо крекери в кухонному комбайні до стану дрібної крихти. Перемішуємо крихти з топленим маслом, цукром і сіллю. Розігріваємо духовку до 29...
Техасько-мексиканський бургер з начинкою Каджун Мейо
Бургер по-техаський, відчуй себе ковбоєм. опис приготування: Розігрійте гриль на середньому вогні. У невеликій мисці змішати майонез і 1 чайну ложку приправи Каджун. Відкласти в сторону. У великій мисці руками змішати фарш, перець, цибуля, часник, 1 столову ложку приправи Каджун і соус Вустерш...