Рецепт Мармуровий торт

Рецепт Мармуровий торт
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування красивого і дуже смачного торта в домашніх умовах.

опис приготування:

У мисці збити яйця з цукром (протягом 5 хвилин). Додати розтоплене вершкове масло і сметану. Додати борошно, сіль і соду для випічки, гарненько змішати. Вилити половину тесту в іншу миску. Додати какао-порошок до 1 випробування деталей. Щоб створити ідеальний ефект мармуру вам потрібно використовувати дві великі ложки. Почніть з центру сковороди, покладіть 1 ложку білого тесту і потім залийте його какао-тестом і т.д. Час від часу злегка струшуйте сковороду, щоб переконатися, розташувалося чи тісто рівномірно по всій сковороді.

Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте торт протягом 40 хвилин. Прикрасьте його за своїм смаком. В даному рецепті я покрила верхівку торта меленими волоськими горіхами.


  • яйця— 4 штуки
  • крем— 200 грам
  • вершкове масло— 120 грам
  • цукор— 1 Склянка
  • мука— 1,5 склянки
  • сода для випічки— 1 Чайна ложка(змішати з 1 немає. L. оцту)
  • порошок какао— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1 щіпка
У мисці збити яйця з цукром (протягом 5 хвилин). Додати розтоплене вершкове масло і сметану. Додати борошно, сіль і соду для випічки, гарненько змішати. Вилити половину тесту в іншу миску. Додати какао-порошок до 1 випробування деталей. Щоб створити ідеальний ефект мармуру вам потрібно використовувати дві великі ложки. Почніть з центру сковороди, покладіть 1 ложку білого тесту і потім залийте його какао-тестом і т.д. Час від часу злегка струшуйте сковороду, щоб переконатися, розташувалося чи тісто рівномірно по всій сковороді.

Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте торт протягом 40 хвилин. Прикрасьте його за своїм смаком. В даному рецепті я покрила верхівку торта меленими волоськими горіхами.


Подібні рецепти

Мармуровий кекс

Мармуровий стейк

Мармуровий кекс може стати чудовою прикрасою святкового застілля. Ефект мармуру виходить при поперемінному додаванні в форму для випічки шару темного і світлого тесту. кількість порцій: 8 м'якого вершкового масла— 100 грам цукру— 150 грам ванильнойесенції— 1/2 чайних ложки яйця— 2 штуки лимонно...

Мармуровий паску з шоколадно-кавової глазур'ю

Мармуровий паску з шоколадно-кавової глазур'ю

Людина я не особливо віруюча, але паска — свято, з яким у мене багато приємних асоціацій. Це час фарбувати яйця, пекти паски і робити паски! опис приготування: У тісто я додала 1/2 склянки шоколадної стружки. У теплому молоці розчинити дріжджі, додати половину борошна, розмішати, щоб не було ...

Морозиво з банана і молока

Морозиво з банана і молока

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...