Рецепт Мортаделла

Рецепт Мортаделла
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Якщо ви не довіряєте якості покупних м'ясних делікатесів або у вас вдома надлишки м'ясних обрізок, пропоную зробити з них натуральну, апетитну і дуже смачну ковбаску - мортаделлу.

опис приготування:

Це досить простий, хоч і вимагає часу варіант, як приготувати мортаделлу. Ідеальне поєднанні нежирної свинини, курочки і горішків створюють неймовірно вдалий ансамбль. Побалуйте себе і своїх близьких ковбаскою домашнього приготування!

  • курячі стегна— 2 кілограма(без кістки)
  • Свинина нежирна— 2 кілограма
  • Червоне вино— 1 Склянка
  • жир яловичий— 460 грам
  • сіль— 80 грам
  • перець мелений— За смаком
  • Koriandr— За смаком
  • кмин— За смаком
  • часник— За смаком
  • Мускатний горіх— За смаком
  • шпик— 200 грам
  • Fistashki— 150 грам
Мортаделла - фото крок 1 1. Перший етапом потрібно вимити й обсушити м'ясо, пропустити через м'ясорубку. Додайте сіль і спеції. Викладіть все в мисочку і відправте в холодильник на ніч. Після додайте подрібнений кубиками шпик і горішки. Все ретельно перемішайте.

Мортаделла - фото крок 2 2. Підготуйте кишки. Щільно наповніть їх фаршем і зав'яжіть ниткою. Надішліть в холодильник годин на 10-12.

Мортаделла - фото крок 3 3. Підготуйте велику каструлю. Наповніть її водою. Для додатково аромату можна додати коріння, зелень. викладіть ковбасу, залиште її варитися на повільному вогні. Час залежить від товщини ваших ковбасок. Такого розміру вироби будуть варитися пару годин.

Мортаделла - фото крок 4 4. Після варіння опустіть мортаделлу в мисочку з льодом хвилин на 10-15.

Мортаделла - фото крок 5 5. Ось така апетитна мортаделла у нас вийшла. Це відмінний варіант домашньої ковбаски, яка припаде до смаку як дорослим, так і дітям. Смачного!

Подібні рецепти

Морозиво з банана і молока

Кавказький шашлик зі свинини

Способів приготування такого морозива кілька: можна заморозити збиті фрукти або змішати банани з йогуртом або ж приготувати вершкове морозиво з банановим наповнювачем. опис приготування: Готувати морозиво з банана в домашніх умовах дуже просто і швидко. Воно має специфічний смак, оцінити який ...

Свинячі зрази

Свинячі зрази

свинячі зрази — чудовий спосіб приготування зразів зі свинини. Блюдо ідеально вписується в гармонію святкового застілля — наприклад, в честь Нового року. Спробуйте — всі будуть в захваті! опис приготування: Якщо ви, як і багато інших кулінари нашої країни, завжди впевнені у виборі головної стр...

Сироедческая гречана каша

Сироедческая гречана каша

Варка вбиває вітаміни в крупі, а такий спосіб приготування дуже простий і надійний. дивіться рецепт. опис приготування: розповідаю, як приготувати сироедческую гречану кашу: 1. Для початку замочіть гречку на ніч. На ранок промийте її. зачекайте, поки вся вода стече. 2. Гречку перекладіть в чаш...

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти

Сирники з рікотти — це не зовсім ті сирники, що з сиру, вони виходять набагато ніжніше і смачніше. Готуються як звичайні сирники, на всякий випадок розповім як, це однозначно варто спробувати! опис приготування: Хто ж з нас не любить сирники? Риторичне питання! Але ми звикли їх готувати з сиру...

Товсті пишні млинці на кефірі

Товсті пишні млинці на кефірі

Знайшовши в інтернеті рецепт, як приготувати товсті пишні млинці на кефірі, дуже здивувався, адже в рецептурі немає ні грама борошна. Млинці виходять не тільки смачними, але і корисними для фігури. опис приготування: В основі таких млинців - вівсяні пластівці і манна крупа, завдяки їм випічка ...