Рецепт Мусака з рибою

Рецепт Мусака з рибою
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Любителям смачних і нескладних страв пропоную відмінний варіант для повноцінного обіду чи вечері — мусака з рибою.

опис приготування:

Мусака з рибою — це ще одна варіація на тему відомого традиційного блюда. Приготувати її досить просто, до того ж, не соромно подати навіть на святковий стіл.

  • філе риби— 500 грам
  • Картопля— 500-600 грам
  • помідор— 2 штуки
  • сир— 100-150 грам
  • майонез— 4-5 Ст. ложок(або крем)
  • сіль— 1 щіпка
  • перець— 1 щіпка
Мусака з рибою - фото крок 1 1. Рецепт приготування мусака з рибою досить простий. Для початку необхідно вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками філе риби. Використовувати можна будь-яку рибу, яка подобається. Посолити і поперчити її за смаком, при бажанні можна додати спеції для риби, сушені трави або побризкати соком лимона. Залишити рибку на 15-20 хвилин.

Мусака з рибою - фото крок 2 2. Тим часом можна зайнятися картоплею. Його необхідно вимити, просушити і почистити. Нарізати тонкими кружечками, посолити і поперчити за смаком. Викласти половину картоплі на дно жароміцної форми, попередньо змащеній маслом або застеленій пергаментом для випічки.

Мусака з рибою - фото крок 3 3. На картоплю викласти рибу, розклавши її рівним шаром. Помідор вимити і просушити. Нарізати тонкими кружечками і викласти на рибу. Посолити і поперчити за смаком.

Мусака з рибою - фото крок 4 4. На помідори викласти другу частину картоплі. Змастити трохи майонезом або сметаною. Сир натерти на середній тертці і присипати їм зверху.

Мусака з рибою - фото крок 5 5. Тепер мусака можна відправити в добре розігріту духовку на 35-40 хвилин. Коли мусака з рибою в домашніх умовах буде готова, її можна трохи остудити і подавати до столу.

Подібні рецепти

Мусака болгарська

Вафлі в електричній вафельниці

Перед вами рецепт, який підкаже, як приготувати мусака болгарську. впевнена, вам сподобається це блюдо, адже це буде святковий і разом з тим ситне, ніжне, яскраве блюдо. Дуже смачно і ситно. опис приготування: Завдяки поєднанню картоплі і баклажанів разом з соковитою начинкою вийде чудное блюд...

Мусака з баклажанів і помідорів

Мусака з баклажанів і помідорів

Грецьке традиційне блюдо, для любителів запіканок. опис приготування: Баклажани почистити і порізати на тонкі великі скибочки. Посолити і покласти відстоюватися. Фарш і цибулю обсмажити на олії. Потім додати вино, очищені і дрібно нарізані помідори, посолити, поперчити і тушкувати поки не випа...

«мусака» класичний рецепт

«мусака» класичний рецепт

Мусака - це ситне блюдо, яке обов'язково сподобається всім вашим домашнім. Його можна подати як гарячого на святковий стіл. У мусака вдало поєднуються м'ясний фарш і овочі. Спробуйте! опис приготування: Для приготування мусака вам буде потрібно фарш: курячий, свинячий або яловичий. Блюдо виход...

Мусака класичний рецепт

Мусака класичний рецепт

Мусака - популярна страва країн Близького Сходу, яке складається з баклажанів і м'ясного фаршу з заливкою. Я пропоную свій злегка змінений варіант цієї страви, який підійде для ситного обіду. опис приготування: рецептів, як приготувати мусака, багато, і все залежить від регіону. Суперечки про ...

Мусака грецькою мовою

Мусака грецькою мовою

Мусака - традиційна грецька запіканка з баклажанів і баранини. З баранини нам треба буде зробити фарш. Крім баклажанів, для приготування мусака знадобиться цибуля, часник, помідори, спеції. опис приготування: Для мусаки по-грецьки знадобиться досить багато інгредієнтів. І трохи терпіння. Бакла...