Рецепт Свинячі реберця в казані

Рецепт Свинячі реберця в казані
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Свинячі реберця, тушковані в казані - це дуже смачно і поживно! Оцініть самі!

опис приготування:

виявляється, в процесі гасіння реберець кістка виділяє особливі ферменти, які роблять м'ясо ще більш соковитим і м'яким - ось чому свинячі реберця, приготовані в казані, є таким надзвичайно смачним блюдом!

Отже, ділюся з Вами рецептом приготування свинячих реберець в казані!


  • Свинячі реберця— 600-800 грам
  • Свиняче сало— 150 грам(або рослинне масло і цибулина)
  • Цибуля ріпчаста— 6 штук
  • сіль— За смаком
  • перець— За смаком
  • Приправи та спеції— За смаком(зіра, kiriandr, хміль-сунелі)
Свинячі реберця в казані - фото крок 1 1. Свинячі реберця ретельно промиваємо, обсушуємо за допомогою паперових серветок і нарізаємо порційними шматочками.

Свинячі реберця в казані - фото крок 2 2. Цибулю нарізаємо півкільцями або кільцями.

Свинячі реберця в казані - фото крок 3 3. Свиняче сало нарізаємо кубиками.

Свинячі реберця в казані - фото крок 4 4. Розігріваємо казан на середньому вогні. Потім викладаємо в нього сало і обсмажуємо до його пожовтіння. Коли сало витопиться, видаляємо шкварки - вони нам більше не знадобляться. Сало можна замінити цільної цибулиною (її згодом також потрібно буде видалити).

Свинячі реберця в казані - фото крок 5 5. У гарячий жир від сала викладаємо свинячі реберця. обсмажуємо, періодично перемішуючи. Коли почнуть оголюватися кістки, посипаємо реберця сіллю, спеціями і приправами (зіра, koriandr, мелений чилі перець і т.д.). Гарненько все перемішуємо.

Свинячі реберця в казані - фото крок 6 6. Далі викладаємо в казан лук, не перемішується. Накриваємо кришкою і тушкуємо 40-50 хвилин на слабкому вогні. Потім знімаємо кришку, ретельно все перемішуємо і тушкуємо ще 3 хвилини.

Свинячі реберця в казані - фото крок 7 7. Свинячі реберця готові! Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі реберця з картоплею в казані

Качка, запечена з яблуком і чорносливом в пиві

Перед вами приголомшливо апетитний і зовсім нескладний варіант, як приготувати свинячі реберця з картоплею в казані. Це чудове блюдо, ситне і смачне, на обід або вечерю для всієї родини. опис приготування: Страви в казані виходять дивно смачними, так що рекомендую готувати в ньому час від часу...

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді

Свинячі реберця, смажені на сковороді, відмінно, готує моя свекруха. Я перейняла у неї рецепт. Все дуже просто: спочатку маринуємо, потім смажимо. Я завжди вітаю маринування м'яса, це надійно. опис приготування: Свинячі реберця, смажені на сковороді, подавайте з овочами і соусом, також відмінн...

Свинячі реберця смажені з цибулею

Свинячі реберця смажені з цибулею

все геніальне — просто! Якщо ви теж вважаєте, що немає на світі нічого смачнішого, ніж прості свинячі реберця смажені з цибулею, то ви вибрали правильний рецепт, так як сьогодні ми приготуємо саме їх. опис приготування: Я не впізнаю, у кого як, але особисто у мене душа час від часу вимагає про...

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця на грилі

Свинячі реберця, смажені на грилі - це дуже смачно! Такі реберця можна подавати з чим завгодно - з пивом, з гарніром. Пропоную спробувати! опис приготування: Приготуйте свинячі реберця за цим рецептом. Смажені на грилі, реберця виходять особливо смачними і соковитими. У нас на дачі в літній се...

Свинячі реберця барбекю

Свинячі реберця барбекю

Дуже простий рецепт свинячі реберця гриль. Смачна страва для великої веселої компанії, що зібралася відпочити на дачі. опис приготування: Свинячі реберця на грилі в якості страви відмінно підійдуть для компанії, що зібралася відпочити на природі або дачі. свинячі ребра— 2 штуки деревна тріск...