Рецепт Свинина по-строгановськи

Рецепт Свинина по-строгановськи
Кількість порцій: 5 Час приготування: 50 хв.
Приготована за цим відмінному рецептом свинина завжди виходить неймовірно ніжна і м'яка, а по часу ви витратите всього 40 хвилин - відмінне поєднання простоти і чудового смаку.

опис приготування:

Напевно, багатьом з вас вже знайомий цей рецепт приготування свинину по-строгановски, ну або інші варіації цього чудового блюда. адже, якщо говорити про оригінальному варіанті, то тут використовується тільки яловичина, проте в наш час доводиться підлаштовуватися під сучасні пристрасті і ціни і трохи видозмінювати класичні рецепти, таким чином і з'явився цей простий рецепт свинини по-строгановски. В принципі складу цієї страви залишився колишнім, і нічого крім м'яса ми тут не міняли, тому, як і в оригіналі, в результаті у нас виходить неймовірно ніжне і соковите мяско з відмінною підливою. Для приготування вам знадобиться мінімальна кількість інгредієнтів і зовсім небагато часу, так що ви без особливих зусиль впораєтеся з цією стравою. На мій погляд, важко придумати більш простий, ситний і смачний вечерю для всієї родини, вам залишиться тільки приготувати улюблений гарнір.

  • вирізка свиняча— 600 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • борошно— 2 Ст. ложки
  • крем— 0,5 склянки
  • паста томатна— 1 Чайна ложка
  • вода— 1 Склянка
  • Масло рослинне— За смаком
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
Свинина по-строгановськи - фото крок 1 Промиваємо свинину під холодною водою і висушуємо, це можна зробити за допомогою паперової серветки, трохи відбиваємо м'ясо. Потім нарізаємо його на пластинки, а кожну пластинку ріжемо поперек волокон на бруски шириною приблизно 1-1,5 см.

Свинина по-строгановськи - фото крок 2 У целофановий пакет насипаємо борошно і викладаємо в нього м'ясні бруски, тепер трохи потряс пакет, щоб м'яса обваляти в борошні.

Свинина по-строгановськи - фото крок 3 Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями. У сковороді розігріваємо олію і викладаємо півкільця цибулі, обсмажуємо до прозорості.

Свинина по-строгановськи - фото крок 4 Потім викладаємо свинину і на сильному вогні смажимо все разом протягом 5 хвилин.

Свинина по-строгановськи - фото крок 5 В окремому посуді змішуємо сметану з томатною пастою і розводимо суміш водою, додаємо сіль і перець за смаком.

Свинина по-строгановськи - фото крок 6 Тепер переливаємо приготований соус в сковороду, накриваємо її кришкою і тушкуємо м'яса на повільному вогні протягом півгодини, за цей час свинина повністю приготується, а соус загусне.

Свинина по-строгановськи - фото крок 7 А готова свинина по-строгановски відмінно поєднується абсолютно з будь-яким гарніром. Приємного вам апетиту!

Подібні рецепти

Свинина швидко і смачно

Свинина з рисом в індонезійському стилі

тим, хто любить м'ясо, але не хоче довго возитися біля плити, пропоную дізнатися, як приготувати свинину швидко і смачно. Це буде відбивна в апетитною паніровці всього за 20 хвилин. готуємо? опис приготування: Я пропоную кількість продуктів за все на 2 відбивні, але якщо у вас велика сім'я, то...

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Свинина фарширована абрикосами з картоплею і капустою

Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...

Свинина, фарширована чорносливом

Свинина, фарширована чорносливом

На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...

Свинина смажена з цибулею

Свинина смажена з цибулею

Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...

Свинина на грилі

Свинина на грилі

Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...