Рецепт Свинина у винному соусі

Рецепт Свинина у винному соусі
Кількість порцій: 10 Час приготування: 1 г. 0 хв.
люблю м'ясо, мариноване або тушковане у вині. Страви набувають тонкий смак і аромат вина, а це покращує загальний смак страви. Вино додає пікантність і покращує апетит.

опис приготування:

При приготуванні м'яса можна додати трохи вина. Вино прикрасить страву, зробить його смачним і ароматним. Використання в страві чорносливу надає особливий аромат копчення, серпанок.

  • чорнослив в'ялений— 5 штук
  • Свинина— 700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Червоне вино сухе— 2 склянки
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Спеції до свинини, сіль, цукор— За смаком
Свинина у винному соусі - фото крок 1 Для приготування страви нарізаємо цибулю півкільцями.

Свинина у винному соусі - фото крок 2 М'ясо свинини потрібно вимити, видаліть все зайве (кісточки, зайвий жир). Саму м'якоть нарізаємо кубиками.

Свинина у винному соусі - фото крок 3 На рослинному маслі, прямо в сотейнике, обсмажуємо цибулю, потім додаємо м'ясо. З одного боку м'ясо добре схопиться, перемішуємо. додаємо спеції.

Свинина у винному соусі - фото крок 4 Вливаємо склянку червоного вина, тушкуємо на малому вогні близько 30 хвилин. Потім ще підливати другий стакан вина, тушкуємо ще 30 хвилин. У самому кінці додаємо трохи цукру і солі.

Свинина у винному соусі - фото крок 5 Чорнослив потрібно вимити. Нарізаємо його невеликими шматочками і додаємо до нудяться м'яса.

Свинина у винному соусі - фото крок 6 Готове м'ясо подаємо до столу. Смачного!

Подібні рецепти

Свинячі відбивні у винному соусі з цибулею

Яловичина, томлена з морквою в винному соусі

Рецепт приготування свинячих відбивних у вині з цибулею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. нагріти 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і смажити до золотисто-коричневого кольору, близько 25 хвилин. Тим часом приправити відбивні сіллю...

Свинячі відбивні у винному соусі

Свинячі відбивні у винному соусі

Свинячі відбивні готуються в соусі з червоного вина з сухофруктами. Блюдо має дуже приємний аромат і яскравий насичений смак. На гарнір можна приготувати картопляне пюре або легкий овочевий салат. опис приготування: Приготуємо свинячі відбивні у винному соусі. М'ясо обсмажують зі спеціями, а п...

Свинина в апельсиновому соусі

Свинина в апельсиновому соусі

Свинина — досить грубе м'ясо, яке потрібно вміти смачно приготувати. Пропоную рецепт свинини в апельсиновому соусі, який розповість вам як зробити це м'ясо ніжним, соковитим і неймовірно смачним. опис приготування: Свинина в апельсиновому соусі виходить неймовірно ніжною, соковитою і смачною. ...

Свинина в грибному соусі

Свинина в грибному соусі

страва, підходяще і для буденного, і для святкового прийому їжі. Смачна і м'яка свинина в грибному соусі не залишить вас байдужими, а її рецепт досить простий і зрозумілий. опис приготування: Свинина в грибному соусі добре поєднується з картопляним пюре. Але ви можете спробувати зробити її і з...

Свинина в кисло солодкому соусі з імбиром

Свинина в кисло солодкому соусі з імбиром

Свинина в кисло-солодкому соусі сподобається не тільки прихильникам китайської кухні. М'ясо виходить неймовірно соковите і смачне, причому приготоване абсолютно без солі. Її замінює соєвий соус. опис приготування: Отже, дивіться, як приготувати свинину в кисло-солодкому соусі! Вибираючи свинин...