Рецепт Свиняча вирізка в медово-імбирним маринаді
Рецепт приготування запеченої на грилі свинячої вирізки в маринаді з меду, соєвого соусу, коричневого сахара, часнику, кетчупу, імбиру, цибулевого порошку і кориці.
опис приготування:
Рецепт приготування страви дуже простий - вам потрібно лише змішати інгредієнти для маринаду, додати в нього м'яса і залишити маринуватися. Медово-імбирний маринад з часником і корицею надає свинячий вирізці пряний пікантний аромат і чудовий неповторний смак. Ви можете подавати свинячу вирізку як самостійну страву, а можете використовувати в якості начинки для гамбургерів.
- свинячі вирізки— 2 штуки(по 330 г)
- коричневого сахара— 2 Ст. ложки(маринад)
- імбиру— 1 Ст. ложка(плюс 1 чайна ложка) маринад)
- часнику— 1 Ст. ложка(маринад)
- кетчупу— 1 Ст. ложка(маринад)
- цибулевого порошку— 1/4 чайних ложки(маринад)
- кайенского перцю— 1/4 чайних ложки(маринад)
- кориці— 1/4 чайних ложки(маринад)
2. Додати свинину, закрити пакет і потрясти. Поставити в холодильник маринуватися мінімум на 8 годин або до 1 дня. Розігріти гриль до середньо-високої температури. (Ви повинні бути в змозі тримати руку на 12 см вище решітки протягом 3-4 секунд). Дістати свинину з маринаду, відкласти маринад в сторону.
3. Обсмажити свинину на грилі протягом 12 хвилин, періодично змащуючи зарезервованим маринадом і перевертаючи м'ясо на чверть кожні 3 хвилини. викинути маринад. Продовжувати готувати свинину, перевертаючи приблизно кожну хвилину, поки м'ясної термометр, вставлений в саму товсту частину м'яса, не реєструватиме температуру 63 ступеня. М'ясо повинно бути злегка рожевим в центрі.
4. Дати свинині полежати близько 5 хвилин перед нарізкою і подачею на стіл.
Подібні рецепти
Китайський кляр
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...