Рецепт Свиняча вирізка в журавлинним соусом

Рецепт Свиняча вирізка в журавлинним соусом
Кількість порцій: 3 Час приготування: 50 хв.
Перетворіть звичайний шматок свинини в оригінальне французьке блюдо. Свиняча вирізка в журавлинному соусі виходить дуже смачною завдяки вдалому поєднанню ароматного м'яса і насиченого кислого соусу.

опис приготування:

У цьому рецепті я розповім, як приготувати свинячу вирізку в журавлинному соусі, щоб вона вийшла ніжною і дуже смачною. Таке блюдо не соромно і на святковий стіл поставити, всі будуть в захваті!

  • свиняча вирізка— 300 грам
  • сіль— За смаком
  • вино— 100 грам
  • журавлина— 150 грам
  • часник— 3 зубчики
  • спеції— 1 Ст. ложка
Свиняча вирізка в журавлинним соусом - фото крок 1 1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Нам знадобиться довгастий шматок свинячої вирізки, кілька зубчиків часнику, журавлина і ваше улюблене вино.

Свиняча вирізка в журавлинним соусом - фото крок 2 2. часник очистіть, кожен зубчик поріжте на 4 частини вздовж. У м'ясі зробіть невеликі кишеньки, запіхну в них шматочки часнику. Натріть свининку сіллю і спеціями.

Свиняча вирізка в журавлинним соусом - фото крок 3 3. Загорніть м'ясо у фольгу і запікайте в духовці протягом 25-30 хвилин.

Свиняча вирізка в журавлинним соусом - фото крок 4 4. Підготуйте журавлинний соус. У сотейнику розігрійте червоне вино.

Свиняча вирізка в журавлинним соусом - фото крок 5 5. додайте журавлину, коли вона добре прогріється, розімніть її ложкою.

Свиняча вирізка в журавлинним соусом - фото крок 6 6. Додайте трохи спецій і варіть соус до загусання.

Свиняча вирізка в журавлинним соусом - фото крок 7 7. Готову свининку поріжте пластинами, викладіть на тарілку і полийте журавлинним соусом. Блюдо подавайте гарячим. Смачного!

Подібні рецепти

Свиняча вирізка з пряним соусом

Вирізка свиняча смажена

Приготування м'ясних вишуканих страв для мене стає все більш простим заняттям. По перше, тому що вже є досвід, а по-друге, багато рецептів дійсно легкі. Цей один з подібних. опис приготування: Коли ви дізнаєтеся, як приготувати свинячу вирізку з пряним соусом, то відразу захочете повторити цей...

Свиняча вирізка з соусом

Свиняча вирізка з соусом

Солодкі й пряні смакові нотки якнайкраще підходять для м'яса. Вони не повинні бути сильними, але виразно виділятися на тлі. А якщо до цього додати соковиту основу, то блюдо вийде чудовим. опис приготування: Цей рецепт вийшов саме таким, яким я його описала вище. Тому вам буде цікаво дізнатися ...

Свиняча вирізка з соєвим соусом, імбиром і лаймом

Свиняча вирізка з соєвим соусом, імбиром і лаймом

Рецепт приготування свинячої вирізки в азіатським маринаді. Блюдо добре подавати з сумішшю з літніх овочів, таких, як горох, обсмажений з зеленою цибулею і редискою. опис приготування: У середній мисці змішати соєвий соус, рисовий оцет, сік лайма, масло і імбир. Додати свинину в маринад, перем...

Свиняча вирізка з солодким соусом

Свиняча вирізка з солодким соусом

Рецепт приготування соковитої свинячої вирізки з медовим соусом. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. У сковороді нагріти масло і мед на середньому вогні, помішуючи, щоб розтопити вершкове масло. приправити свинину 1/2 чайної ложки солі і 1/4 чайної ложки перцю. Смажити до зле...

Свинина з журавлинним соусом

Свинина з журавлинним соусом

Перед вами рецепт, як приготувати свинину в журавлинному соусі. Ця страва по-справжньому ресторанне - ніжна і ароматна свинина доповнена кисло-солодким соусом з тонкої пряної ноткою кориці. опис приготування: Завершує смак страви велика кількість цибулі, Котрий, просочуючись ароматами і м'яса,...