Рецепт Свиняча вирізка в духовці
Свиняча вирізка в духовці — це ще одне блюдо, яке я відношу до своїх кращих рецептах. готується легко, всього за 50 хвилин, а виходить смачне, красиве, ситне і просто шикарне м'ясне блюдо.
опис приготування:
Свиняча вирізка в духовці — блюдо з серії "; люкс ";. Зазвичай такі страви подають в ресторанах, але цей нескладний рецепт допоможе вам приготувати його і вдома. Готується блюдо швидко, а виглядає шикарно. Підходить як для звичайного обіду або вечері, так і для святкового.
Покроковий рецепт свинячої вирізки в духовці з фото доступно розповість вам, як приготувати досить жорстке м'ясо і перетворити його в соковите, ніжне страва. Удачі в приготуванні!
PS. До речі! хотіла додати, що свинячу вирізку в духовці потрібно запікати акуратно. Тобто під грати обов'язково підставляйте деко, затягнутий фольгою, щоб заощадити свій час і потім не вимивати від жиру свою духовку.
- свиняча вирізка— 400-600 грам
- Соус песто— — За смаком(домашній або магазинний)
- дрібну картоплю— 15 штук
- Оливкова олія— 2 Ст. ложки
- сіль, кмин, перець— — За смаком
Обмазываем соусом песто и выкладываем на решетку. майбутній. Запекать будем на решетке, чтоб вырезка получилась сочней. Ставимо розігріватися духовку.
Картопля гарненько промиваємо, але не чистий.
Розрізаємо на четвертинки
складываем в пакетик. Наливаем туда масла, додаємо сіль, перець, кмин. Закрываем и хорошо трясем, чтоб каждая картошечка оказалась в масле.
Затем картошку раскладываем на решетку, рядом с вырезкой. Немного посолим ее.
Отправляем нашу решетку в духовку запекаться примерно на 20-30 хвилин (зависит от толщины куска) при температурі 180 градусів.
Затем достаем наш кусочек, укрываем его фольгой и доем дойти до готовчности. Займет это примерно 10 хвилин.
Далее нарезаем нашу вырезку.
Выкладываем кусочки мяса и картофель на тарелочку. Подавать блюдо советую со свежими овощами и красным сухим вином. Смачного!
Подібні рецепти
Вирізка свиняча смажена
Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...
Свиняча вирізка по-прованськи
Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...
Свиняча вирізка розсільна
Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...
Свиняча вирізка з чорносливом
Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...
Свиняча вирізка з гарніром
Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...