Рецепт Свиняча вирізка в духовці

Рецепт Свиняча вирізка в духовці
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Свиняча вирізка в духовці — це ще одне блюдо, яке я відношу до своїх кращих рецептах. готується легко, всього за 50 хвилин, а виходить смачне, красиве, ситне і просто шикарне м'ясне блюдо.

опис приготування:

Свиняча вирізка в духовці — блюдо з серії "; люкс ";. Зазвичай такі страви подають в ресторанах, але цей нескладний рецепт допоможе вам приготувати його і вдома. Готується блюдо швидко, а виглядає шикарно. Підходить як для звичайного обіду або вечері, так і для святкового.

Покроковий рецепт свинячої вирізки в духовці з фото доступно розповість вам, як приготувати досить жорстке м'ясо і перетворити його в соковите, ніжне страва. Удачі в приготуванні!

PS. До речі! хотіла додати, що свинячу вирізку в духовці потрібно запікати акуратно. Тобто під грати обов'язково підставляйте деко, затягнутий фольгою, щоб заощадити свій час і потім не вимивати від жиру свою духовку.


  • свиняча вирізка— 400-600 грам
  • Соус песто— — За смаком(домашній або магазинний)
  • дрібну картоплю— 15 штук
  • Оливкова олія— 2 Ст. ложки
  • сіль, кмин, перець— — За смаком
Свиняча вирізка в духовці - фото крок 1 Берем нашу вырезку. Хорошенько промываем ее и просушиваем бумажным полотенцем. Если есть лишний жир или пленочки — видаляємо їх. Хорошо солим наш кусочек мяса.

Свиняча вирізка в духовці - фото крок 2 Обмазываем соусом песто и выкладываем на решетку. майбутній. Запекать будем на решетке, чтоб вырезка получилась сочней. Ставимо розігріватися духовку.

Свиняча вирізка в духовці - фото крок 3 Картопля гарненько промиваємо, але не чистий.

Свиняча вирізка в духовці - фото крок 4 Розрізаємо на четвертинки

Свиняча вирізка в духовці - фото крок 5 складываем в пакетик. Наливаем туда масла, додаємо сіль, перець, кмин. Закрываем и хорошо трясем, чтоб каждая картошечка оказалась в масле.

Свиняча вирізка в духовці - фото крок 6 Затем картошку раскладываем на решетку, рядом с вырезкой. Немного посолим ее.

Свиняча вирізка в духовці - фото крок 7 Отправляем нашу решетку в духовку запекаться примерно на 20-30 хвилин (зависит от толщины куска) при температурі 180 градусів.

Свиняча вирізка в духовці - фото крок 8 Затем достаем наш кусочек, укрываем его фольгой и доем дойти до готовчности. Займет это примерно 10 хвилин.

Свиняча вирізка в духовці - фото крок 9 Далее нарезаем нашу вырезку.

Свиняча вирізка в духовці - фото крок 10 Выкладываем кусочки мяса и картофель на тарелочку. Подавать блюдо советую со свежими овощами и красным сухим вином. Смачного!

Подібні рецепти

Свиняча вирізка по-азійському

Вирізка свиняча смажена

Рецепт приготування запеченої свинячої вирізки в маринаді з соєвого соусу, кунжутного масла, Вустершірского соусу, часнику і часникового соусу чілі. опис приготування: Ця свинина виходить настільки смачною, що після її подачі на тарілці не залишиться ні шматочка. свинячої вирізки— 1,1 кілогр...

Свиняча вирізка по-прованськи

Свиняча вирізка по-прованськи

Прованські трави - одна з улюблених моїх приправ. Ароматний букет однаково добре підходить для різних продуктів, в тому числі і м'яса. Воно отримує не тільки вабить запах, але і пряний смак. Спробуйте! опис приготування: У рецепті описано, як приготувати свинячу вирізку по-прованськи. Таку наз...

Свиняча вирізка розсільна

Свиняча вирізка розсільна

Що зазвичай робить господиня з розсолом з-під помідорів? У кращому випадку його випивають, але частіше просто виливають. Я хочу запропонувати вам варіант використання розсолу в якості маринаду для м'яса. опис приготування: Для цього рецепта підійде розсіл після солоних помідорів кисло-солодког...

Свиняча вирізка з чорносливом

Свиняча вирізка з чорносливом

Рецепт свинячої вирізки з чорносливом дуже простий — не лякайтеся "; ресторанного" назви, готується воно дійсно нескладно. Відмінне блюдо як для святкового, так і для буденного столу. опис приготування: Свиняча вирізка з чорносливом завдяки соусу, рецепт якого я теж розповім вам, добре поєднує...

Свиняча вирізка з гарніром

Свиняча вирізка з гарніром

Класичне гаряче блюдо складається з трьох елементів: білок, гарнір і соус. ідеально, якщо в рецепті відразу описані всі ці складові. Тоді все один з одним гармонує і радує око. перевірте! опис приготування: В інструкції описано, як приготувати свинячу вирізку з гарніром і медовим соусом. Поєдн...