Рецепт Свинина з абрикосами
Ця страва прикрасить як святковий стіл, так і звичайний сімейний обід. Готувати його досить просто, хоча і доведеться витратити трохи часу. Свинина з абрикосами виходить м'якою і соковитою.
опис приготування:
М'ясо свинини ідеально поєднується з солодкими фруктами. Оскільки сезон фруктів в розпалі, чому б не спробувати традиційний середземноморський рецепт - свинину з абрикосами.
погодьтеся, дуже незвичайне поєднання, але насправді результат перевершить всі очікування. Отже, до вашої уваги — рецепт свинини з абрикосами!
- свинячі відбивні— 6 штук
- чорнослив— 100 грам
- абрикосове варення— 1/4 склянки
- Luk-salotų— 3 штуки
- апельсин— 1 штука
- кмин— За смаком
- Біле сухе вино— 200 мілілітрів
- Сіль перець— За смаком
- Грецькі горіхи— 1 щіпка
- Оливкова олія— За смаком
нарізаємо курагу (якщо курага надто суха, перед приготуванням її потрібно вимочити в воді).
Натираємо цедру апельсина.
Із залишків апельсини видавлюємо сік.
Приправляємо відбивні сіллю і перцем за своїм смаком.
На сильному вогні розігріваємо оливкове масло і викладаємо відбивні, обсмажуємо їх з обох сторін до повної готовності і відкладаємо в сторону.
На цій же сковороді обсмажуємо цибулю-шалот до золотистого відтінку.
Додаємо нарізану курагу і цедру апельсина.
Приправляємо приблизно однією чайною ложкою подрібненого кмину. Вливаємо свіжовичавлений апельсиновий сік і стакан білого сухого вина.
додаємо 2-3 столових ложки абрикосового варення і все ретельно перемішуємо.
Викладаємо назад готові свинячі відбивні.
Тушкуємо протягом декількох хвилин, поки соус злегка не загусне, а відбивні гарненько просочаться приготованим соусом.
Додаємо кілька волоських горіхів.
Подібні рецепти
Шоколадний Панін
Швидкий рецепт приготування свинячої вирізки, фаршированої сумішшю сушених абрикосів, абрикосовим джемом та цибулею. Як гарнір використовується картопля і брюссельська капуста. опис приготування: Розігріти духовку до 220 градусів. На аркуші для випічки перемішати картоплю, брюссельську капусту...
Свинина а-ля пиццайола
Це смачне і ароматне блюдо сподобається любителям італійської кухні. Відмінно підійде для недільного обіду або вечері, а також для сімейного свята. опис приготування: Соковита ніжна свинина під пікантним томатним соусом з перцем і каперсами, укрита ароматним покривалом тягнеться розплавленого...
Свинина, фарширована чорносливом
На святковий стіл, обід або вечерю пропоную приготувати зовсім нескладна, але дуже апетитне і смачне блюдо. Візьміть на замітку цей варіант, як приготувати свинину фаршировану чорносливом. опис приготування: Це досить простий рецепт свинини, фаршированої чорносливом і сиром з цвіллю. При бажан...
Свинина смажена з цибулею
Якщо ви любите смажене м'ясо, то цей рецепт свинини, смаженої з цибулею, саме для вас. Мінімум складних кулінарних трюків, прості інгредієнти, і дуже смачна страва на виході. опис приготування: Незважаючи на велику кількість інгредієнтів, це дійсно просто смажене м'ясо, яке готується дуже швид...
Свинина на грилі
Що може бути смачніше натурального шматочка м'яса, приготованого без зайвого жиру? Тільки свинина на грилі в домашніх умовах з приголомшливим соусом, який доповнить смак м'яса. опис приготування: Рецепт приготування свинини на грилі досить простий, проте приголомшливий смак м'яса залежить від ...